Căutare Live

,,Prietenii de la 11''. Cei mai râvniți burlaci din lume. Zack Efron și Jake Gyllenhaal își caută jumătatea

După relații tumultoase care s-au terminat prin despărțiri sau divorțuri dureroase, cei mai cunoscuți și râvniți actori și artiști continuă să își caute jumătatea!

După relații tumultoase care s-au terminat prin despărțiri sau divorțuri dureroase, cei mai cunoscuți și râvniți actori și artiști continuă să își caute jumătatea! Vezi lista cu cei mai atractivi bărbați singuri la început de 2019!

Vestea le bucură pe doamnele și domnișoarele care au visat o viață întreagă la acești bărbați frumoși și talentați care în prezent sunt liberi și...disponibili!

Brad Pitt este unul dintre actorii râvniți de zeci de ani și care încă nu și-a pierdut farmecul în fața a milioane de fane care și-ar dori să îl aibă aproape chiar și pentru câteva momente! Vestea proastă pentru acestea este că în urmă cu puțin timp, frumușelul Brad Pitt a fost surprins într-o formă nu foarte plăcută și vizibil îmbătrânit.

După divorțul dureros cu Angelina Jolie, actorul a mărturisit că are nevoie de timp doar pentru el.
Un alt burlac râvnit și disponibil este Zayn Malik, cântărețul britanic cu un sex appeal debordant. Acesta a iesit de curând idntr-o relație cu celebra Gigi Hajid.

Un alt tinerel chipeș și singur este Brooklyn Beckham, fiul lui David și al Victoriei Beckham, care de curând a ieșit dintr-o relație care părea a fi lapte și miere.
Urmprește în continuare toate starurile disponibile la început de 2019!

Prietenii de la 11. Mario Eduard, elevul de 10 ani a lui Cezar Ouatu ne topește cu vocea lui angelică... ,,Prietenii de la 11" Care sunt cele mai eficiente și mai la accesibile taratamente naturiste împotriva gripei și ...
Ultimele știri