Prietenii de la 11

LUNI-VINERI | ora 11.00

Acelaşi RISTEI, acelaşi Freddie. "I Want to Break Free" s-a auzit LIVE la "Prietenii de la 10". Moment de SENZAŢIE cu Florin şi Celia!

 

Freddy Mercury s-a reîncarnat în Florin Ristei! Prezentatorul de la Prietenii de la 10 a interpretat LIVE , alături de Celia piesa trupei Queen - "I Want To Break Free"

Aşa cum ne-a obişnuit, Florin Ristei a făcut show de zile mari pe una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei Queen. 

"I Want To Break Free" a fost scrisă în 1983 de către basistul John Deacon, care a avut în minte perspectiva masculină a unei mișcări de eliberare feministă. Fără a avea legătură cu acest fapt, piesa avea să devină imnul ANC în Africa de Sud la finalul anilor 80, într-o vreme când Nelson Mandela se afla în închisoare iar politicile de apartheid încă erau la putere în această țară.

Videoclipul piesei parodiază un cunoscut serial de televiziune din Marea Britanie – Coronation Street. Secvențele de început îi arată pe cei patru membri ai trupei costumați în femei: Mercury și May ca gospodine, Taylor ca școlăriță, Deacon ca bunică.

➡️ Urmăreşte Prietenii de la 11 online pe AntenaPlay: https://goo.gl/UAib95​. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe