Live acumFilm: Ultima reduta (SUA 2013)
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

26 DE ANI FĂRĂ LOVER OF LIFE! Florin Ristei, omul cu cele mai tari cover-uri de la Queen: "Freddie este doar unul". Hai cu pielea de găină!

Glumeţ, expansiv,  LOVER OF LIFE şi puternic – pe scenă! În viaţa personală, un copil timid, fără dorinţa de a ieşi cu ceva în evidenţă. Aşa cum chiar el spunea, cu Freddie nu erau jumătăţi de măsură! Pe 24 noiembrie, în acea tristă seară de duminică, la orele 19, viaţa şi cariera lui Freddie Mercury luaseră sfârşit.

Glumeţ, expansiv, LOVER OF LIFE şi puternic – pe scenă! În viaţa personală, un copil timid, fără dorinţa de a ieşi cu ceva în evidenţă. Aşa cum chiar el spunea, cu Freddie nu erau jumătăţi de măsură! Pe 24 noiembrie, în acea tristă seară de duminică, la orele 19, viaţa şi cariera lui Freddie Mercury luaseră sfârşit.

"Dacă mor mâine, nu-mi pare rău. Am trăit cu adevărat. Nu mă aştept să ajung la bătrâneţe. Mi-e totuna ce va fi. Ar fi plictisitor să trăiesc până la 70 de ani", declara cel care a trăit în 45 de ani cât alţii în zece vieţi.

CITEŞTE ŞI Ultimele imagini cu Freddie Mercury. Din "LOVER OF LIFE" rămăsese doar umbra... Trei minute “trage”, alte zece se odihneşte. “These Are The Days of Our Lives”, clipul care spune povestea unui Great Pretender

22 de ani mai târziu, un tânăr de 26 de ani câştiga X Factor România şi datorită piesei "Don't Stop Me Now", semn că Freddie, de undeva de sus, privea mulţumit!

Întâi s-a enervat cu ”Dana” și ai lui Amici. Apoi, pe la a treia ediție de X Factor, într-un final de decembrie 2013, când a plecat la Galați cu o coroană.

Să ataci „Somebody to Love”, cap-d-opera din 1976, de pe ”A Day at the Races”, e nebunie pură. Freddie a făcut versurile apoi tot el, alături de Brian May și de Roger Taylor au pus voce, au multiplicat-o și au format un cor pe 100 de voci, unic în istorie. Ristei a făcut-o fără pregătiri, a luat un microfon, un negativ şi a început. Era o după-amiază de septembrie...

O adevărată "magie"! Florin Ristei l-a adus pe Freddie Mercury la "Te cunosc de undeva"

Şi-a învăţat bine temele, a cântat ca la carte, iar apariţia să n-a putut fi trecută cu vederea! Doamnelor, domnişoareloooor şi domnilor...Freddie Mercury!!! A avut atitudine şi s-a cocoţat pe cele mai înalte note.

Un alt moment de senzaţie a fost "THE GREAT PRETENDER".

Recomandari