Antena Căutare

Asia Express, unicul show pe bune. Andrei Ștefănescu: „Am venit foarte slab din Asia"

Andrei Ştefănescu a format alături de Liviu Vârciu una dintre echipele ce au luat parte la cursa nebună de la Asia Express, show difuzat de Antena 1 în primăvara anului 2018. Filmările s-au terminat, iar Andrei a rămas cu gândul tot pe tărâmuri exotice. 

Andrei Ştefănescu a format alături de Liviu Vârciu una dintre echipele ce au luat parte la cursa nebună de la Asia Express, show difuzat de Antena 1 în primăvara anului 2018. Filmările s-au terminat, iar Andrei a rămas cu gândul tot pe tărâmuri exotice.

Întors recent din Asia, Andrei Ștefănescu a participat la show-ul Asia Express. Artistul a trecut prin experiențe cum nu a mai întâlnit niciodată și a slăbit șase kilograme.

Andrei a făcut dezvăluiri la „Prietenii de la 11” despre ceea ce a trăit la filmările pentru Asia Express.

La finalul lunii noiembrie 7 echipe de vedete au pornit în cea mai mare aventură difuzată vreodată la tv. Asia Express este o cursă contra cronometru prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, în care concurenții trebuie să se descurce cu un singur Euro pe zi, să își găsească singuri cazare, mâncare și transport. Show-ul „Asia Express” va putea fi urmărit la Antena 1 în curând.

Andreea D., dezvăluiri incendiare la "Prietenii de la 11: "Fanii îmi cer să pozez nud. Nu ştiu ce impresie am ... Primul cântat pe gheaţă şi o melodie de succes. Teodora Dinu, printre favoritele selecției pentru Eurovision 2018: "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x