Antena Căutare

Asia Express, provocarea vieții lui. Andrei Ștefănescu: „Am murit de foame în Thailanda"

Andrei a făcut dezvăluiri la Xtra Night Show despre ceea ce a patimit pentru Asia Express.  

Andrei Ştefănescu a format alături de Liviu Vârciu una dintre echipele ce au luat parte la cursa nebună de la Asia Express, show difuzat de Antena 1 în primăvara anului 2018. Filmările s-au terminat, iar Andrei a rămas cu gândul tot pe tărâmuri exotice.

Andrei şi Vârciu s-au întors mai slabi după acest concurs pentru că nu aveau bani de mâncare şi nici nu aveau timp să stea să mănânce. Toatea acestea pentru că pierdeau timp şi alte echipe le-ar fi luat-o înainte.


Andrei alături de Liviu Vârciu, în Asia

Andrei a făcut dezvăluiri la Xtra Night Show despre ceea ce a trăit la filmările pentru Asia Express.

Acolo am plecat cu un prieten și m-am întors cu un frate”, a mărturisit cântărețul despre legătura avută cu Liviu Vârciu.

Vedetele au trăit momente crâncene, din care au înțeles că trebuie să prețuiască momentele importante în viață. Nu și-au imaginat cât de greu poate fi când au spus DA aventurii Asia Express.

La finalul lunii noiembrie 7 echipe de vedete au pornit în cea mai mare aventură difuzată vreodată la tv. Asia Express este o cursă contra cronometru prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, în care concurenții trebuie să se descurce cu un singur Euro pe zi, să își găsească singuri cazare, mâncare și transport.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x