Antena Căutare

Chef Constantin Ghimpu a gătit un deliciu de zile mari! Cum se face rețeta de pește cu sos de lămâiţă, dar și ce alte idei de gătit ne mai vin!

Chef Constantin Ghimpu găteşte la „Prietenii de la 11” a decis că într-o zi ploioasă de toamnă răsfățul ideal este o rețetă de „Patagonian Fish cu Homar şi sos de lămâiţă”!

Chef Constantin Ghimpu găteşte la „Prietenii de la 11” a decis că într-o zi ploioasă de toamnă răsfățul ideal este o rețetă de „Patagonian Fish cu Homar şi sos de lămâiţă”!

Pentru a pregăti totul avem nevoie de pește proaspăt, homar și multe alte ingrediente, pe care le poți afla urmărind clipul video de mai sus!

Chiar dacă nu vei alege să gătești această rețetă, cu siguranță chef Constantin Ghimpu ar putea să te inspire cu idei pentru mesele tale viitoare!

Și dacă vrei și mai multe rețete atunci noi te sfătuim să intri pe pagina emisiunii „Prietenii de la 11”! Nu vei regreta!

Un adevărat CUPIDON! Richy B, artistul chilian, protagonistul mini-seriei de slăbit, de la "Prietenii de la 11"... Mike Godoroja le zice pe bune și îți merge la suflet cu piesa asta! „Născut în România, cu iPhone și cozonaci”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x