Antena Căutare

Un adevărat CUPIDON! Richy B, artistul chilian, protagonistul mini-seriei de slăbit, de la "Prietenii de la 11", cuplează studenții singuri, din București

Richy B, cunoscutul artist internațional, din Chile, și protagonistul mini-seriei de comedie, din cadrul emisiunii "Prietenii de la 11", vrea să cucerească și inimile studenților.

Richy B, cunoscutul artist internațional, din Chile, și protagonistul mini-seriei de comedie, din cadrul emisiunii "Prietenii de la 11", vrea să cucerească și inimile studenților.

Mai precis, simpaticul cântăreț organizează, pe 10 noiembrie, un concert, dar și un concurs de "cuplat" studenții singuri. Metodă adoptată va fi una inedită, pe baza culorilor steagului chilian, toți cei care își caută partener/partenera, vor putea să-și găsească, în club Arena - Regie, iubirea adevărată.

Si pentru că este un romantic incurabil, Richy va crea și atmosfera prielnică noilor iubiri, și va oferi șampanie, lumânări și, bineînțeles, muzică bună, în stil latino.

Richy B a fost cooptat în echipa emisiunii "Prietenii de la 11", difuzată pe Antena 1, unde, alături de Ornela Pasăre, la sfaturile nutritionistului Cristian Mărgărit, trebuie să slăbească 15 kilograme, până în luna decembrie, printr-o serie de provocări diferite și amuzante totodată.

Piesele lui Richy B sunt produse în Suedia, alături de colegul sau, Rigo Fuego, și se aud pe diferite posturi radio din țară lui natală, Chile, dar și în țări precum Spania, Norvegia, Bolivia, Australia, Peru, Argentina.
Cantautorul a concertat, pe aceeași scenă, cu mari artiști precum Daddy Yankee, Tito el Bambino , Sean Paul (în Europa), Zalo Reyes , Américo , Cuentos de la Cripta ( în Venezuela), Kalamy Wey (Panamá) și Fernando Fuentes (Suedia).

Florin Ristei şi Diana Munteanu de la "Prietenii de la 11" au luat premiul pentru "Cea mai distractivă şi... Chef Constantin Ghimpu a gătit un deliciu de zile mari! Cum se face rețeta de pește cu sos de lămâiţă, dar și ce alte id...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x