Căutare Live

Cine este Macanache, prezentatorul noului show de la Antena 1 - "The Four - Cei Patru": "Nici nu mi-am dat seama că nu am dinți, când am scos clip"

Macanache este MC, originar din Cartierul Titan. Numele său real este Dinescu Constantin-Bogdan și s-a lansat în muzică în anul 2015 cu cantecul „Ăsta sunt eu”, ca artist independent.

Macanache este MC, originar din Cartierul Titan. Numele său real este Dinescu Constantin-Bogdan și s-a lansat în muzică în anul 2015 cu cantecul „Ăsta sunt eu”, ca artist independent.

El va prezenta noul show "The Four - Cei Patru", pe care Antena 1 îl lansează sâmbătă, 31 martie, de la 20.00.

"Cred că sunt peste 10 ani d ecand insist, am încercat. M-au luat prin surprindere emoţiile noi. Nu am mai trăit asta în viaţa mea (...) Am lucrat doi ani la piesa „Ăsta sunt eu” (...) Nici nu mi-am dat seama că nu am dinţi în gură, când am scos clip-ul. Deja mergeam la doctor de vreun an de zile şi aveam nişte proteze. A fost foarte multă muncă, a fost prima oară când m-am mobilizat să fac un videoclip", a povestit artistul.

Mai sunt cinci zile până la Marea Premiera "The Four - Cei 4": "Așteptăm să vedem cine le va lua locul ce... Horoscopul Săptămânii, 26 Martie - 01 Aprilie 2018. Peștii îmbina utilul cu plăcutul...
Ultimele știri