Live acumObservator 23
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Prietenii de la 11

SEZONUL 1 | INTEGRAL

Cum a ajuns actrița Irena Boclincă să o parodieze pe Viorica Dăncilă la iUmor: ”Mi-au zis că mă pricep să copiez oamenii!”

Actrița Irena Boclincă, cea care a ironizat-o pe Viorica Dăncilă în prima ediție iUmor din acest an, a fost votată de public pentru a merge direct în finala show-ului de pe Antena 1.

Actrița Irena Boclincă, cea care a ironizat-o pe Viorica Dăncilă în prima ediție iUmor din acest an, a fost votată de public pentru a merge direct în finala show-ului de pe Antena 1.

Astăzi, însă, ea a venit la ”Prietenii de la 11”, unde a vorbit despre cum i-a venit ideea să pregătească acest moment inedit, ce a devenit rapid viral.

Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă de la "iUmor": "Ideea mi-a venit într-o secundă. Eu venisem pregătită cu alt număr"

”Trebuia să vin la iUmor în altă ediție, dar au intervenit alte lucruri, probabil nu era timpul, iar acum, când am auzit de preselecții, am zis că trebuie să vin. Pregătisem un alt moment, pentru că voiam să o dau pe teatru, pentru că standup mi se pare ușor. Am zis să fac un sketch și tot atunci am zis că pot să fac și parodii și am zis...Viorica Dăncilă. Am mai încercat asta și în facultate, iar profesorii mi-au zis că mă pricep să copiez oamenii. Apoi m-am dus și m-am uitat la televizor să văd cum e, să văd dacă pot să o copiez, pentru că nu mai încercasem.”, a mărturisit Irena.

Lume! Lume! Vizită oficială pe scena „iUmor”: „Cum ar fi să câștige Viorica Dăncilă iUmor?”

Aflați mai multe detalii despre participarea ei la iUmor, în clipul de mai sus.

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro