Antena Căutare

Cum a ajuns actrița Irena Boclincă să o parodieze pe Viorica Dăncilă la iUmor: ”Mi-au zis că mă pricep să copiez oamenii!”

Actrița Irena Boclincă, cea care a ironizat-o pe Viorica Dăncilă în prima ediție iUmor din acest an, a fost votată de public pentru a merge direct în finala show-ului de pe Antena 1.

Actrița Irena Boclincă, cea care a ironizat-o pe Viorica Dăncilă în prima ediție iUmor din acest an, a fost votată de public pentru a merge direct în finala show-ului de pe Antena 1.

Astăzi, însă, ea a venit la ”Prietenii de la 11”, unde a vorbit despre cum i-a venit ideea să pregătească acest moment inedit, ce a devenit rapid viral.

Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă de la "iUmor": "Ideea mi-a venit într-o secundă. Eu venisem pregătită cu alt număr"

”Trebuia să vin la iUmor în altă ediție, dar au intervenit alte lucruri, probabil nu era timpul, iar acum, când am auzit de preselecții, am zis că trebuie să vin. Pregătisem un alt moment, pentru că voiam să o dau pe teatru, pentru că standup mi se pare ușor. Am zis să fac un sketch și tot atunci am zis că pot să fac și parodii și am zis...Viorica Dăncilă. Am mai încercat asta și în facultate, iar profesorii mi-au zis că mă pricep să copiez oamenii. Apoi m-am dus și m-am uitat la televizor să văd cum e, să văd dacă pot să o copiez, pentru că nu mai încercasem.”, a mărturisit Irena.

Lume! Lume! Vizită oficială pe scena „iUmor”: „Cum ar fi să câștige Viorica Dăncilă iUmor?”

Aflați mai multe detalii despre participarea ei la iUmor, în clipul de mai sus.

Cocuța și Bogdan Boantă, dezvăluiri despre Asia Express: ”Ne-am depășit niște limite și am făcut lucruri de care nu cred... Diana Munteanu și Florin Ristei s-au căsătorit în direct, în fața sosiei Vioricăi Dăncilă: ”Vă rog să vă sărutați!”...
Zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrele vorbesc despre trei zodii norocoase în ziua de 28 mai 2023. Acești nativi se vor bucura...
Horoscopul zilei de 28 mai 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la sănătatea lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 mai 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor ar trebui să fie mult mai...
Ultimele știri
x