Antena Căutare

Cocuța și Bogdan Boantă, dezvăluiri despre Asia Express: ”Ne-am depășit niște limite și am făcut lucruri de care nu credeam că suntem în stare”

Cocuța și Bogdan Boantă se numără printre concurenții de la Asia Express, iar de curând, la ”Prietenii de la 11”, aceștia au vorbit despre experiența pe care au trăit-o. 

Cocuța și Bogdan Boantă se numără printre concurenții de la Asia Express, iar de curând, la ”Prietenii de la 11”, aceștia au vorbit despre experiența pe care au trăit-o.

Au concurat pentru premiul de 30.000 de euro în cea mai tare competiție a momentului, iar acest lucru i-a ajutat să-și depășească limitele.

”Acum, de acasă, ne place foarte tare și mi-ar plăcea să mă întorc, am înțeles cum să opresc mașinile, cum să comunic cu oamenii. În ultima perioadă, pur și simplu săream în mașinile oamenilor. Nu mai conștientizezi.”, a mărturisit Cocuța.

”Nu mai conștientizam, pur și simplu ne revoltam că oamenii ăia nu ne luau. Nouă ni se părea normal ca ei să ne ia în mașina lor. Intră adrenalina în tine și nu-ți mai dai seama. Ne așezam în mijlocul drumului, fără să ne gândim că e aglomerat, că trec mașini, că nu vor să ne ia.”, a completat și Bogdan.

Aflați mai multe detalii urmărind clipul de mai sus!

Andreea Antonescu a dezvăluit secretul iubirii la distanță: ”Dacă făcea asta Traian al meu, credeți-mă că eram divorțați... Cum a ajuns actrița Irena Boclincă să o parodieze pe Viorica Dăncilă la iUmor: ”Mi-au zis că mă pricep să copiez oamenii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x