Antena Căutare

Dorian Popa își serbează ziua de naștere înainte să plece în Madagascar! Concurentul de la "Ultimul Trib" a împlinit 30 de ani: "Sunt ultimele mele ore acasă. Îmi doresc să câştig acest concurs"

Dorian Popa pleacă în curând în Madagascar alături de colegii lui de echipă. Artistul este foarte încrezător în tribul vedetelor.

Dorian Popa pleacă în curând în Madagascar alături de colegii lui de echipă. Artistul este foarte încrezător în tribul vedetelor.

"Vreau să le mulţumesc prietenilor mei pentru surpriza de azi-noapte. Mi-au pregătit o petrecere de zile mari, a fost prima de genul ăsta. În plus, mi-au scos toate rotile de la maşină şi m-au lăsat pe butuci. M-am albit la faţă, mi se făcuse rău, m-au nenorocit, dar un vecin a văzut toată treaba şi a sunat la Poliţie. A trebuit să mergem la secţie să explic totul", a povestit Dorian Popa, concurent la "Ultimul Trib".

„Ultimul Trib”, noua provocare lansată de Antena 1 va trimite trei echipeextrem de curajoase și de puternice într-o aventură în Madagascar! Cele trei echipe - una de vedete, una de sportivi și una compusă din oameni obișnuiți - vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unor experiențe extreme, care le vor pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice.

Cu toții au crezut că pot rezista unor probe ce le vor pune la încercare simțurile și abilitățile, însă numai șapte dintre ei au fost selectați pentru a face parte din echipa oamenilor de rând. Lor li se vor adăuga în ”Ultimul Trib” echipa formată din sportivi și cea alcătuită din vedete. Dintre toți aceștia, doar unul are însă șansa de a câștiga marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Gina Matache, cea mai tare bunică: "Pe Delia am ţinut-o mai din scurt. Jessica a făcut-o să îşi dorească şi ea cop... Surpriza zilei la "Prietenii de la 10". Fetele de la Bambi, înlocuitoarele Dianei: "Facem parte din echip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x