Antena Căutare

La mulți ani, Freddie Mercury, oriunde ai fi! Florin Ristei, tribut emoționant pe piesa ”We are the Champions”, LIVE

Pe 5 septembrie 1946, se năștea EL, marele Freddie Mercury, cel devenit legendă a muzicii din toată lumea. Florin Ristei a cântat piesa ”We are the Champions”, la Prietenii de la 11, LIVE, în semn de omagiu pentru ce-l ce este Freddie Mercury.

Pe 5 septembrie 1946, se năștea EL, marele Freddie Mercury, cel devenit legendă a muzicii din toată lumea. Florin Ristei a cântat piesa ”We are the Champions”, la Prietenii de la 11, LIVE, în semn de omagiu pentru ce-l ce este Freddie Mercury.

"Dacă mor mâine, nu-mi pare rău. Am trăit cu adevărat. Nu mă aştept să ajung la bătrâneţe. Mi-e totuna ce va fi. Ar fi plictisitor să trăiesc până la 70 de ani", declara cel care a văzut lumina zilei într-o zi de 5 septembrie și care a trăit în 45 de ani, cât alţii în zece vieţi.

Când Florin Ristei a câștigat X Factor România şi datorită piesei "Don't Stop Me Now", a fost, poate, primul semn că Freddie, de undeva de sus, privea mulţumit! Aceeași mulțumire pe care Ristei a vrut să i-o ofere legendei, dar și publicului, cu o interpretare inedită "We are the champions". LIVE!

Ce nu trebuie să lipsească din garderoba unei proaspete mămici? Haine şi accesorii care uşurează alăptarea bebeluşului!... Motivul pentru care Feli n-a mai apărut la tv. Cum arată artista însărcinată în șapte luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x