Antena Căutare

Mihai Voropchievici dezvăluie totul! Ce te aşteaptă în anul 2019, în funcţie de zodie

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ne așteaptă în anul 2019 și care sunt schimbările cu care ne vom confrunta în perioada următoare! Ţie ce ţi-a pregătit destinul?

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ne așteaptă în anul 2019 și care sunt schimbările cu care ne vom confrunta în perioada următoare! Ţie ce ţi-a pregătit destinul?

Invitat la emisiunea "Prietenii de la 11", celebrul numerolog Mihai Voropchievici a dezvăluit ce semnificaţie are anul 2019 şi la ce ar trebui să ne aşteptăm în funcţie de asta.

Se pare că anul nou aduce şi schimbări importante pentru anumiţi nativi. Sunt nativi pentru care urmează o periodă de călătorii sau nativi pentru care vor exista câştiguri impresionante în bani.

Care sunt zodiile ce îşi schimbă viaţa în anul 2019 şi ce ţi-a pregătit destinul? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea "Prietenii de la 11"!

Ion Dichiseanu, surpriză uriaşă! Artistul a făcut o dezvăluire complet neaşteptată... Ingredientul secret ca să slăbeşti! Ce trebuie să faci ca să topeşti kilogramele simplu şi rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x