Antena Căutare

Astrologii anunță vremuri negre! „Anul acesta este un an al răzbunărilor. Trebuie să avem grijă, ca țară, în perioada următoare!”

Astrologul Anca Dimancea ne-a vorbit despre schimbările pe care le aduce noul an chinezesc. Specialistul ne-a avertizat că urmează o perioadă dificilă, ce stă sub marca răzbunării. 

Astrologul Anca Dimancea ne-a vorbit despre schimbările pe care le aduce noul an chinezesc. Specialistul ne-a avertizat că urmează o perioadă dificilă, ce stă sub marca răzbunării.

„Anul acesta este un an răzbunător, al răzbunărilor, atât în plan politic, cât și în plan social”, spune astrologul Anca Dimancea.

Cele mai afectate zodii, în plan negativ

Conform astrologului, cei născuți în zodia Șarpelui vor avea un an dificil. „Șarpele este zodie conflictuală în anul Mistrețului, iar România este pe zonă de Șarpe, cu subelementul Pământ. Românii vor avea un an cu multe suișuri și coborâșuri. Trebuie să avem grijă, noi, ca țară, să ne urmăm interesele.”

Un an bun pe plan sentimental și material

Anul Mistrețului vine cu prosperitate. Pentru a activa elementul prosperității în casă, este vital ca centrul casei să fie mereu viu, încercați să mâncați acolo, să vorbiți în acel loc, să vă strangeți și să petreceți timp acolo, pentru a aduce prosperitatea în cămin.

Anul Nou lunar reprezintă cea mai importantă sărbătoare chineză, pe durata căreia membrii familiilor se reunesc, se relaxează şi aprind artificii pentru a sărbători tradiţii străvechi şi noi începuturi.

Anul Nou chinezesc cade într-o dată diferită în fiecare an, datorită calendarului chinez, bazat pe fazele Lunii. În acest an, Anul Mistreţului de Pământ debutează pe 5 februarie.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

Stil de succes cu Ellida Toma. De la pupitrul Observator, Olivia Păunescu îşi croieşte singură succesul!... Virginia Rogin, „scorpia” din „Fructul oprit”, destăinuiri emoționante: „Dacă m-aș mai naște o dată, tot actriță m-aș fa...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Ultimele știri
x