Antena Căutare

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici. Cum ne vor influența Luna Nouă și Noul An Chinezesc

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici. Ce ne rezervă runele în prima săptămână a lunii februarie? Va ploua cu bani și cadouri pentru unele zodii!

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici. Ce ne rezervă runele în prima săptămână a lunii februarie? Va ploua cu bani și cadouri pentru unele zodii!

Berbecul are o săptămână în care va afla multe adevăruri foarte importante, ce pot avea marcaj benefic sau îl pot cutremura. Totul depinde de ce „prostioare” a făcut în săptămâna precedentă.

În această săptămână, Taurul va recepționa mesaje de orice natură.

Gemenii trebuie șă își consolideze poziția în aceste zile, atât la locul de muncă, cât și în societate.

Racul are o săptămână de nebuloase. Nu știe nimeni ce e în capul lui. Pregătește ceva ce creează o aură de mister în jurul lui. Nimeni nu știe de unde să vă apuce. Luna Nouă va avea un efect benefic asupra Racului.

Leii pășesc pe un strat de gheață foarte subțire. Persoanele cu care au avut conflicte săptămâna precedentă își vor plăti polițele.

Fecioara rămâne în așteptarea unei schimbări foarte importante.

Ce le rezervă runele celorlalte zodii, dar și ce cum ne va afecta trecerea în Noul An Chinezesc, puteți afla, urmărind materialul video de mai jos:

Ioana Bulgaru, colegă de scenă cu Florin Ristei! „A urcat cu noi pe scenă și, fără pic de rușine...a cântat cu noi!”... El este Recco, câinele salvator din Rânca! „E un câine de căutare în avalanșă, pentru el, e ca o joacă”...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Ultimele știri
x