Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Starurile serialului „Fructul oprit”, trase de limbă! Ce detalii am aflat despre ultimul episod din anul 2018?

Invitați la "Prietenii de la 11", Michaela Prosan, Petru Păun, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut dezvăluiri din ultimul episod "Fructul Oprit" din anul 2018.

Invitați la "Prietenii de la 11", Michaela Prosan, Petru Păun, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut dezvăluiri din ultimul episod "Fructul Oprit" din anul 2018.

În această seară, fanii serialului „Fructul oprit” vor avea parte de ultima întâlnire cu familia Caragea din anul 2018. Diana și Florin au încercat să afle cât mai multe detalii despre episodul de astăzi, chiar de la starurile producției.

„Am auzit că spuneai că va fi un episod mai liniștit...ei bine, veți avea parte de multe surprize, răsturnări de situație și neliniști! Nu se putea să încheiem acest capitol ușor, trebuia să fie ceva complex”, a dezvăluit Vlad Gherman.

„O să vedem ce o să se întâmple. Se căsătorește, nu se căsătorește, cu CINE se căsătorește...”, atât a vrut să spună Michaela Prosan despre soarta Soniei din ultimul episod „Fructul oprit” din anul 2018.

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube