Căutare Live

Starurile serialului „Fructul oprit”, trase de limbă! Ce detalii am aflat despre ultimul episod din anul 2018?

Invitați la "Prietenii de la 11", Michaela Prosan, Petru Păun, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut dezvăluiri din ultimul episod "Fructul Oprit" din anul 2018.

Invitați la "Prietenii de la 11", Michaela Prosan, Petru Păun, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut dezvăluiri din ultimul episod "Fructul Oprit" din anul 2018.

În această seară, fanii serialului „Fructul oprit” vor avea parte de ultima întâlnire cu familia Caragea din anul 2018. Diana și Florin au încercat să afle cât mai multe detalii despre episodul de astăzi, chiar de la starurile producției.

„Am auzit că spuneai că va fi un episod mai liniștit...ei bine, veți avea parte de multe surprize, răsturnări de situație și neliniști! Nu se putea să încheiem acest capitol ușor, trebuia să fie ceva complex”, a dezvăluit Vlad Gherman.

„O să vedem ce o să se întâmple. Se căsătorește, nu se căsătorește, cu CINE se căsătorește...”, atât a vrut să spună Michaela Prosan despre soarta Soniei din ultimul episod „Fructul oprit” din anul 2018.

Poveștile de altădată sunt reinterpretate și cu ajutorul lui Dani Oțil! „Cred că cititul, în primul rând, ajută. Mă făce... Aveți programată o excursie în Sinaia? Avem câteva sfaturi pentru o vacanță de vis!...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x