Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Regulile de aur pentru o căsnicie fericită, de la un medic psihoterapeut. Cea mai comună greșeală care duce la divorț

Mai multe reguli de aur pentru o căsnicie fericită au fost prezentate, joi, la „Prietenii de la 11”, de medicul psihoterapeut Nadia Gorduza.

Mai multe reguli de aur pentru o căsnicie fericită au fost prezentate, joi, la „Prietenii de la 11”, de medicul psihoterapeut Nadia Gorduza.

Potrivit psihoterapeutului, cei mai mulți oameni au impresia că după ce s-au căsătorit nu mai trebuie să facă nimic pentru a menține relația cu partenera sau partenerul de viață.

„Sunt de acord să fiu în dezacord pentru tot restul vieții mele” – aceasta ar fi semnificația cuvântului „da” atunci când doi parteneri acceptă să se căsătorească, potrivit psihoterapeutului.

„O relație trebuie să aibă o igienă – aceasta are doi stâlpi de rezistență: încrederea și angajamentul în relație”, a explicat ea, precizând că românii au în locul acestor lucruri „copiii” și „ratele la bancă”.

„Fundația unei relații fericite este prietenia”, a mai spus ea.

Potrivit medicului psihoterapeut, critica este o atitudine toxică într-o relație, iar oamenii nu pot fi schimbați.

În plus, oamenii își strică relațiile pentru că nu știu să le spună partenerilor ce își doresc, așteptându-se ca aceștia să le citească gândurile.

Potrivit psohiterapeutului, durează doi ani să fie construită încrederea într-o relație.„Următorii ani sunt cei de angajament. Aici clachează toți”, a explicat medicul.

Nadia Gorduza. este singurul psihoterapeut și trainer din România specializat în terapia de cuplu prin metoda Gottman.

Aflați care sunt regulile de aur pentru o căsnicie fericită, potrivit medicului psihoterapeut Nadia Gorduza, din clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”.

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube