Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Cum putem învăța copiii să mănânce sănătos! Unde greșesc cei mai mulți părinți – Video

Copiii învață din exemplul părinților și în ceea ce privește nutriția. Invitată la „Prietenii de la 11", Ruxandra Luca a prezentat cum trebuie făcută educație alimentară la cei mici.

Copiii învață din exemplul părinților și în ceea ce privește nutriția. Invitată la „Prietenii de la 11", Ruxandra Luca a prezentat cum trebuie făcută educație alimentară la cei mici.

Este indicat ca, începând cât mai devreme, copiii să fie lăsați să stea alături de părinți în bucătărie, să experimenteze, să pună mâna pe fructe și legume, potrivit Andreei-Carmen Radu, antrenor de nutriție.

„Cam în jurul vârstei de doi ani și jumătate, doi ani și zece luni, le putem oferi posibilitatea de a găti alături de noi, folosind instrumente sigure pentru ei”, a spus Andreei-Carmen Radu.

Potrivit antrenorului de nutriție, pentru a limita tentația oferită de junk food, este important ca părinții să le explice copiilor ce înseamnă hrană sănătoasă.

„Copiii învață din ceea ce facem noi, nu din ceea ce le spunem”, a precizat Andreea-Carmen Radu.

Desertul ar trebui să fie o excepție, iar copiii ar trebui să facă multă mișcare.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”.

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video