Antena Căutare

Simona Halep, așteptată de familie, pe aeroport. Imagini de la revenirea tenismenei în România. Tatăl, emoționat, a îmbrățisat-o puternic: "Sunt epuizată!"

Simona Halep nu a dorit să răspundă decât la trei întrebări la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, luni, la sosirea în ţară după ce a jucat finala Australian Open.

Simona Halep nu a dorit să răspundă decât la trei întrebări la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, luni, la sosirea în ţară după ce a jucat finala Australian Open.

"Sunt epuizată, trebuie să fac nişte teste pentru accidentările pe care le am. Carolina a jucat foarte bine şi a meritat să câştige. Am mai fost aproape de un trofeu de grand slam, bineînţeles că este trist că nu am putut să câştig, dar viaţa merge înainte, e doar un meci de tenis şi sper la următoarea finală, dacă voi ma avea ocazia să o joc, să câştig. Vă mulţumesc", a spus Halep, în faţa unei mulţimi de camere, reprezentanţi mass-media şi fani.

Întrebată cum se simte Simonei Halep, mama ei a declarat: "Bine, bine."

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de grand slam jucată în carieră şi va coborî, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă urmând a fi noul lider WTA.

Ea a fost spitalizată din cauza deshidratării pentru câteva ore după finala Australian Open, a anunţat ESPN. Potrivit sursei citate, Halep a rămas în spital circa patru ore, înainte de a reveni la hotel.

Ce voce! Elena Hasna, în cursa pentru finala Eurovision 2018: ”De mică îmi doresc să reprezint România la Eurovision”... Horoscopul lunii februarie. Urmează o perioadă importantă pentru cei care susțin examene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x