Antena Căutare

Tora Vasilescu a făcut dezvăluiri despre cum are grijă de sănătatea ei, la „Prietenii de la 11”: „Lumea mănâncă acum cu ochii”

Actrița Tora Vasilescu a venit, vineri,la emisiunea „Prietenii de la 11”, unde a vorbit despre stilul ei de viață, în casa ei de lângă București, dar și despre actorie.

Actrița Tora Vasilescu a venit, vineri, în emisiunea „Prietenii de la 11”, unde a vorbit despre stilul ei de viață, în casa ei de lângă București, dar și despre actorie.

„Am o zi mai bună, o zi mai proastă... Îmi ridic moralul cu lucrurile care îmi plac, într-un ritm al meu", a spus Tora Vasilescu.

„Îmi place foarte mult să grădinăresc. Este o adevărată terapie pentru mine”, a mai spus ea.

Urmărește dezvăluirile actriței Tora Vasilescu în clipul de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”.

Născută în Tulcea pe 22 martie 1951, Tora Vasilescu a obţinut primul rol în film pe vremea când încă se afla pe băncile facultăţii, la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti. ”Cursa” (1975), filmul în care a interpretat-o pe Maria. Rolul i-a adus primul dintre cele trei trofee pentru interpretare pe care Asociaţia Cineaştilor Români avea să i le ofere de-a lungul carierei.

Între filmele în care a jucat Tora Vasilescu se numără ”Gloria nu cântă” (1977), de Alexandru Bocăneţ, ”Casa dintre câmpuri” (1979), de Alexandru Tatos, ”Proba de microfon” (1980), de Mircea Daneliuc, ”De ce trag clopotele, Mitică?” (1981), de Lucian Pintilie, ”Glissando” (1985), de Mircea Daneliuc, ”Cuibul de viespi” (1987), de Horea Popescu, ”Şobolanii roşii” (1990), de Florin Codre, ”Cel mai iubit dintre pământeni” (1993), de Şerban Marinescu, ”Legături bolnăvicioase” (2006), de Tudor Giurgiu, şi ”Q.E.D.” (2013), de Andrei Gruzsniczki.

În paralel, Tora Vasilescu a jucat în numeroase spectacole pe scenele Teatrului Bulandra şi ale Teatrului Evreiesc. În ultimii zece ani, Tora Vasilescu a fost una dintre actriţele preferate de producătorii autohtoni de seriale TV şi a interpretat mai multe personaje.

Tora Vasilescu a fost distinsă cu Placheta de aur la Festivalul de Film Neorealist ”Laceno D’Oro” de la Avellino, pentru ”Imposibila iubire” (1983), iar în anul 2000 a fost decorată de Preşedinţia României cu Ordinul Naţional Serviciu Credincios în grad de Cavaler pentru întreaga carieră.

„Prietenii de la 11”. Ei sunt băieții-minune ai României! I-au ÎNVINS pe japonezi și pe americani și au câștigat Campion... Nadia Comăneci, înapoi în sala unde a cunoscut succesul: „Aici se află o mare parte din viața mea". Ce planuri are ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x