Antena Căutare

Vali Vijelie, REGELE MUZICII DE PETRECERE, cântă melodia „Nu suntem la fel!” Diana și Ramona au încins ringul de dans!

Vali Vijelie a cântat melodia „Nu suntem la fel”, cea mai recentă piesă din repertoriul lui, una cu versuri compuse de artistul însuși!  Diana și Ramona au încins ringul de dans, antrenate de ritmul alert al piesei!

Vali Vijelie a cântat melodia „Nu suntem la fel”, cea mai recentă piesă din repertoriul lui, una cu versuri compuse de artistul însuși! Diana și Ramona au încins ringul de dans, antrenate de ritmul alert al piesei!

Toată lumea îl știe pe Vali Vijelie, dar puțini sunt cei care știu că are un fiu secret! Artistul a vorbit pentru prima dată despre el: ”E la casa lui. Lucrează ca...”

Înainte de a urca pe scenă, manelistul a povestit cum a câștigat o importantă sumă de bani în Las Vegas, acolo unde și-a încercat norocul și se pare că.... a fost de partea lui! Totodată, artistul a povestit despre importanța familiei în viața sa.

Ramona lovește din nou și dă lecții de cântat. Iată ce „năzbâtie” a mai facut frumoasa prezentatoare la o petrecere... După concerte, proiecte și emisiuni, și VACANȚA mult așteptată! Delia, Andreea Bălan și alte vedete ne-au dezvăluit dest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x