Antena Căutare

Provocarea Destinului, 4 august 2023. Prezentatoarea Dianna Rotaru a anunțat că este însărcinată în direct: ”Mi-a schimbat viața”

În finalul ediției din 4 august 2023, Dianna Rotaru, prezentatoarea show-ului de dating Provocarea Destinului, a anunțat că este însărcinată.

dianna rotaru intr-o rochie alba in editia din 4 august 2023 Galerie
În finalul ediției din 4 august 2023, Dianna Rotaru, prezentatoarea show-ului de dating Provocarea Destinului, a anunțat că este însărcinată. | Antena 1

Veselie în platoul Provocarea Destinului la finalul ediției eveniment din 4 august. Vineri, moderatoarea Dianna Rotaru a făcut un anunț care i-a bucurat pe concurenți și telespectatori.

Citește și: Provocarea Destinului, 4 august 2023. Ce concurenți s-au declarat în cuplu. Care sunt cele trei premii puse la bătaie

Prezentatoarea Dianna Rotaru a anunțat că este însărcinată în direct: ”Mi-a schimbat viața”

Moderatoarea Dianna Rotaru urmează să devină mamă. Gazda emisiunii Provocarea Destinului a împărtășit vestea cu toată lumea, făcând frumosul anunț în direct.

Emoționantă, jurnalista a spus că viața i s-a schimbat radical în momentul în care a aflat că pântec un suflet.

”Am și eu de făcut un anunț care mi-a schimbat practic viața, gândirea, viziunea. Vreau să vă spun că sunt însărcinată. Mă tot vedeți în rochițe din astea, am și un motiv foarte frumos. Este rodul iubirii. Doamne, a început inima să bată mai activ. Oh. (...) Este un sentiment foarte frumos. Totul se schimbă la 360 de grade. Eu mă simt foarte bine și vă mulțumesc că aceste clipe frumoase pot să le petrec cu voi. Chiar frumos”, a zis Dianna Rotaru.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Provocarea Destinului, 4 august 2023. Un concurent a fost eliminat. Cine e favoritul publicului

Dianna Rotaru prezintă Provocarea destinului la Antena 1

Absolventă a Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice de la Chișinău, Dianna Rotaru a îmbinat cu succes în cariera sa muzica, televiziunea și radioul. Cu patru albume lansate, premii naționale pentru cele mai ascultate piese în Republica Moldova, dar și concerte susținute în România, Dianna are, de asemenea, experiența micului ecran.

”Pentru mine, acest proiect este o nouă provocare în cariera mea de prezentator TV. Sau, dacă vreți, o provocare a destinului, așa cum este și pentru concurenți. Viața este plină de surprize, de aceea tratez lucrurile cu mulțumire și recunoștință”, a declarat Dianna. ”Niciodată nu e prea târziu pentru dragoste. Concurenții au experiență de viață, au fost dezamăgiți, trădați sau n-au avut noroc în dragoste. Ei nu vor o iubire estivală, ei vor un partener de viață, vor o familie. Sunt oameni maturi, care vin să-și înfrunte destinul și să-și găsească marea dragoste. Iar eu abia aștept să-i întâlnesc și să pornim împreună în această călătorie fascinantă!”.

Citește și: Provocarea Destinului, 4 august 2023. Olivia a plâns în emisia live. Ce legătură are Vania cu lacrimile ei

Provocarea Destinului, 4 august 2023. Un concurent a fost eliminat. Cine e favoritul publicului... Provocarea Destinului, 4 august 2023. Ce concurenți s-au declarat în cuplu. Care sunt cele trei premii puse la bătaie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x