Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ioan a încins scena emisiunii „Rămân cu tine”. Pretendentul a dansat pentru un loc în inima fetelor: "Wow, record mondial!"

În a noua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, un moment de senzație a fost atunci când în platou și-a făcut apariția un nou pretendent, pe nume Ioan.

Ioan s-a prezentat în a noua ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

În pași de dans și cu o energie ieșită din comun, Ioan a făcut spectacol încă din primele secunde petrecute în platou.

Atitudinea și zâmbetul au fermecat instant toate cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1

Ioan a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre Ioan, primul pretendent din ediția a noua a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1!

Ioan a încins scena emisiunii „Rămân cu tine”. Pretendentul a dansat pentru un loc în inima fetelor: "Wow, record mondial!"

Ioan, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Surpriză de zile mari la „Rămân cu tine”! Șarmantul Savin a cucerit-o pe Adriana de la „Rămân cu tine”: "Vreau mulți copii!"

"Sunt din Galați, dar locuiesc în București. Sunt agent imobiliar și mă ocup și cu locuri de muncă în Anglia, ambele joburi le fac de acasă. Am făcut fotbal de mic, am jucat la Oțelul Galați, am fost chiar foarte bun, dar dacă nu ai pe cineva care să se țină de tine, să te aibă în vizor, să aibă grijă de tine, te pierzi. Îi place foarte mult (kikboxing), îmi doresc să evoluez în orice fac. Îmi place să dansez. Sunt un tip foarte loial, protector și foarte atent, sunt romantic.", s-a descris pretendentul.

Totuși, cu cât a povestit mai multe, cu atât s-au înroșit mai repede pupitrele și doar câteva concurente din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 au rămas interesate de Ioan.

Apoi am descoperit ce talent ascuns are tânărul! Acesta a început să danseze, iar deznodământul nu a fost unul tocmai rău, căci au rămas opt domnișoare disponibile, pentru o întâlnire.

După ce le-a încântat pe tinere, pretendentul a plecat la întâlnire cu Alexandra.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Video