Antena Căutare

Iulian și Teodora de la „Rămân cu tine” formează cuplul perfect. Ce s-a întâmplat între cei doi: "Sunt îndrăgostită!"

În a opta ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Iulian și Teodora au ales să meargă la o întâlnire romantică, pentru a se cunoaște mai bine! Cum au decurs lucrurile între cei doi?

Iulian s-a prezentat în a opta ediție a emisiunii Rămân cu tine” de la Antena 1 și cele douăzeci de concurente au putut descoperi ce calități sau defecte are tânărul.

Iulian și Teodora de la Rămân cu tine au mers la o întâlnire romantică

La finalul votului, tânăra pe care a reușit s-o cucerească a fost chiar superba Teodora. Cei doi au avut parte de o întâlnire romantică, moment în care au reușit să descopere mai multe unul despre celălalt.

Iulian și Teodora de la „Rămân cu tine” formează cuplul perfect. Ce s-a întâmplat între cei doi: "Sunt îndrăgostită!"

Iulian și Teodora

Captură video

Iulian și Teodora, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

"O fată super mișto, care mi-a dat un vibe super interesant.Suntem amândoi aci, o să ne înțelegem, o să fie delicioasă relația asta.", a dezvăluit Iulian despre frumoasa tânără.

"Cred că sunt puțin îndrăgostită!", a fost reacția Teodorei, atunci când a fost întrebată ce părere are despre tânărul de lângă ea.

Ce s-a întâmplat la întâlnire? Află urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1!

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Ioan a încins scena emisiunii „Rămân cu tine”. Pretendentul a dansat pentru un loc în inima fetelor: "Wow, record m... Robert, tatuator cu talent la gătit! Fetele de la „Rămân cu tine” suspină după el!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x