Antena Căutare

Un artist neînțeles! A dansat, s-a distrat, apoi a plecat așa cum a venit, singur! Cătălin nu și-a întâlnit perechea la "Rămân cu tine"!

În a opta ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, Cătălin, din Constanța, a intrat în platou plin de încredere că își vă întâlni aleasa inimii.

În a opta ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1, cele douăzeci de concurente au trăit o surpriză uriașă atunci când în platou și-a făcut apariția Cătălin.

Tânărul și-a făcut apariția în pași de dans, iar energia debordantă și zâmbetul de milioane au fermecat instant patru din cele douăzeci de tinere, din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1.

Cătălin a venit la emisiunea Rămân cu tine ca să-și găsească jumătatea

Din filmul de prezentare am putut descoperi mai multe despre Cătălin, al doilea pretendent din ediția a opta a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1!

Un artist neînțeles! A dansat, s-a distrat, apoi a plecat așa cum a venit, singur! Cătălin nu și-a întâlnit perechea la "Rămân cu tine"!

Cătălin

Cătălin, la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

Gina, o nouă concurentă la "Rămân cu tine": "Vreau un băiat sensibil și înalt"

"Sunt bucătar. După ce am terminat liceul a trebuit să mă susțin. Am mers să lucrez la un restaurant japonez. M-a pasionat mai mult partea de sushi, decât partea de bucătărie. La sushi ține foarte mult de estetica produsului și de simplitatea lui. Mereu am avut o atracție să creez lucruri, să fac din ceva, altceva. Mereu am știut că sunt un artist. Când pictez ascult foarte multă muzică. O persoană care m-ar da pe spate ar fi o persoană plină de viață.", s-a descris pretendentul.

La proba de talent, constănțeanul a ales să recite, dar cu toată energia bună pe care a creat-o în platoul de la "Rămân cu tine", tânărul nu a reușit să ajungă la inima nici uneia dintre cele patru fete care erau rămase în concurs. Toate au apăsat butonul roșu, iar Cătălin a fost nevoit să plece așa cum a venit, singur.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Gina, o nouă concurentă la "Rămân cu tine": "Vreau un băiat sensibil și înalt"... Alexandru și Ana Maria, întâlnire romantică în casa Rămân cu tine! Ce s-a întâmplat între cei doi: "Mă simt excelen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x