Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2023. Loredana, apariție de senzație pe scenă. Vedetele au făcut numărătoarea inversă

Loredana a venit pe scena de la Revelionul cel neBUN pentru a le ura românilor La mulți ani 2023, dar nu a făcut-o oricum, ci într-un mare fel. Iată cum a arătat ținuta vedetei.

Revelionul cel neBUN 2023. Loredana, apariție de senzație pe scenă. Vedetele au făcut numărătoarea inversă Galerie
Loredana a făcut show în noaptea dintre ani la Revelionul cel neBUN 2023 | Antena 1

Loredana știe cum să-și facă apariția, iar în seara dintre ani frumoasa artistă a purtat o salopetă incredibil de senzuală, cu care a uimit pe toată lumea. Vedetele invitateîn platou au primit-o cu inimile deschise.

Loredana, ținută de senzație la Revelionul cel neBUN 2023. Cum a apărut frumoasa vedetă și ce glume a făcut cu prezentatorii. Vedete au intrat în noul an cu zâmbetul pe buze

Artista a intrat pe scenă cu zâmbetul pe buze, la fel ca de fiecare dată și a avut parte chiar și de un schimb de replici cu Nea Marin, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu cu care a glumit.

„Scuze, scuze. Nea Marin a dansat cu mine, m-a învățat călușul”, spune Loredana despre Nea Marin.

„Lori, cine te-a invitat? Cine te-a sărutat mai demult?”, o întreabă Liviu Vârciu.

Loredana s-a amuzat de gluma făcută de Liviu Vârciu și a știut cum să-i întoarcă vorbele. Invitații s-au amuzat.

„A fost demult, dar hai să nu dezgropăm morții. E vina mea, v-am promis la amândoi, ca orice femeie adevărată trebuie să joci la dublu. Dacă tot v-am încurcat, să descurcăm, să se pupe mirii, cei de la masă. Vine anul nou, nu trebuie să numărăm?”, întreabă Loredana.

Aceștia au făcut numărătoarea inversă și au intrat în noul an cu fericire pe chip. Iată ce urări au făcut:

„La mulți ani, să fiți fericiți. România va fi bine! Să ne fie bine, să păim cu dreptul în noul an”, au urat vedetele românilor la miezul nopții.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Marin la un dublu Revelion, la Antena 1

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Astfel, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, telespectatorii își vor da întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță la distracție și aleg să se dueleze! Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, revelionul cel neBUN le are pe toate și mai mult de-atât, pentru o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile.

Atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Revelionul cel neBUN 2023. Luis Gabriel a ținut să-i facă o declarație de dragoste neașteptată mamei copilului său. Ce i... Revelionul cel neBUN 2023. Andreea Bălan, apariția de senzație pe scenă. Petrișor Ruge a acompaniat-o la dans pe piesa „...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x