Antena Căutare

Revelionul cel neBUN 2023. Luis Gabriel, show total cu piesa „Toate diamantele”. Cum sună live hit-ul care a cucerit toată țara

Luis Gabriel a adus energia în platoul Revelionului cel neBun 2023 cu celebra piesa „Toate diamantele”. Toți au cântat și au dansat la cot cu el, iar distracția a atins cote maxime.

colaj foto luis gabriel la Revelionul cel neBUN 2023 Galerie
Luis Gabriel a adus energia în platoul Revelionului cel neBun 2023 cu celebra piesa „Toate diamantele”. Toți au cântat și au dansat la cot cu el, iar distracția a atins cote maxime. | Antena 1

Liviu și Andrei au adus un invitat de seamă care să facă show în noaptea dintre ani și au scos asul din mânescă. Luis Gabriel a răspus „Da” provocării și a urcat pe scena Revelionului cel neBun 2023 pentru a adus atmosfera se sărbătoare în platou.

Luis Gabriel a cântat „Toate diamantele” la Revelionul cel neBUN 2023. Momentul pe care îl vei pune pe repeat

„Ținveți-vă bine! Punem pe masă asul din mânecă. Are cu el toate diamantele”, au anunțat prezentatorii revelionului de la Antena 1, înainte ca artistul să intre pe scenă.

Îmbăcat la patru ace, Luis Gabriel a intrat în platou și i-a ridicat pe toți la dans. Hit-ul „Toate diamantele” a răsunat în noaptea dintre ani și toți cei prezenți au cântat alături de el celebrul refren.

Cântărețul nu a venit singur, ci însoțit de trupa lui și împreună au cântat live una dintre cele mai ascultate piese, cu peste 135 de milioane de vizualizări pe platformele de specialitate.

Nimeni nu a mai putut sta jos, încă de la primele acorduri și toți au cântat și au dansat pe ritmurile orientale. Rikito, Ruby, Jador, dar și Cosmin Natanticu sau Romică Țociu au fredonat versurile piesei și s-au întrecut în mișcări.

La final, Luis Gabriel și întreaga lui trupă au fost aplaudați la scenă deschisă, iar energia din platoul Revelionului cel neBUN 2023 a atins cote maxime.

Cel mai mare fan al lui a fost, de departe, Rikito, care a cântat și a dansat alături de artist, spre deliciul tuturor. La final, fostul concurent Chefi la Cuțite a intrat pe scenă și a făcut show.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Marin la un dublu Revelion, la Antena 1

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Astfel, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, telespectatorii își vor da întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță la distracție și aleg să se dueleze! Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, revelionul cel neBUN le are pe toate și mai mult de-atât, pentru o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile.

Atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Revelionul cel neBUN 2023. Andreea Bălan a făcut show cu mișcările sale de dans. Ce rochie a ales... Revelionul cel neBUN 2023. Elena Gheorghe, apariție îndrăzneață într-o ținută care îi pune în valoare trupul. Ce a purta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x