Antena Căutare

Cine este Maestrul Levitației. Indiciul le-a indus în eroare pe vedete la Revelionul lui Dan Negru: “E femeie, are mâini delicate”

Următoarea mască pe care vedetele au fost nevoite să o ghicească a fost cea a unui personaj legendar, un personaj care a făcut istorie în franzica Star Wars. Starurilor le-a fost greu să ghicescă cine se află în spatele măștii de Yoda.

colaj maestrul levitatiei Galerie
Următoarea mască pe care vedetele au fost nevoite să o ghicească a fost cea a unui personaj legendar, un personaj care a făcut istorie în franzica Star Wars. Starurilor le-a fost greu să ghicescă cine se află în spatele măștii de Yoda. | Antena 1

Dan Negru a pus în joc 10.000 de lei pentru echipa care reușește să ghicească cine poartă masca de Yoda, Maestrul Levitației la Revelionul Starurilor 2022.

Vedetele s-au uitat cu atenție la vedeta din spatele Maestrului Levitației, Yoda. Însoțit de membrii baletului Furnix, momentul lui Yoda a fost unul memorabil, fiind înconjurat de padawani.

Primul care a încercat să ghicească a fost Claudiu Bleonț, spunând că echipa Noului Trend are deja un avantaj față de echipa Clasicilor. Claudiu a spus că el crede că vedeta din spatele măștii e femeie.

Maestrul Levitației le-a adus dificultăți vedetelor

“M-am gândit că e Coca Bloos, poate să fie Cezara Dafinescu, dar e prea mică ”, a spus Claudiu.

Gianni Kiriță a venit și el cu o soluție.

“Este mic, puțin păr. Florentin Petre”, a spus fostul fotbalist.

“Florentin Petre de la Dinamo?”, a întrebat Dan Negru.

Citește și:

Prezentatorul a lăsat vedetele să se apropie, dar nu prea mult.

“E femeie, are mâini delicate”, a strigat Anca Țurcașiu.

După ce s-au apropiat să îl vadă pe Yoda, vedetele din echipa Clasicilor au spus că personajul din spatele măștii este bărbat. Dan Negru le-a mai oferit un indiciu, după ce Dorian Popa a presupus că vedeta din spatele măștii este Marian Drăgulescu.

Prezentatorul i-a păcălit, spunându-le vedetelor că le va da indiciul abia după ce ghicesc. Printre numele spuse de ei s-u numărat Jojo, Ruby, Doroftei, Mihai Bendeac, Șerban Copoț.

“Sportiv e că stă contorsionat”, au spus vedetele.

După ce s-au hotărât ambele echipe că ar putea fi vorba de Marian Drăgulescu, Dan Negru le-a dat indiciul. El a aruncat o pernă pe scenă, iar Anca Țurcașiu a spus că e ceva legat de puf.

Echipa Noului Trend a spus că e Connect-R și au început să fredoneze o piesă de-a lui.

Citește și:

“Bravo, Relule!”, au strigat vedetele.

“Înțelegem de ce e perna acum. Vara nu doarme”, au spus vedetele.

“Ambele tabere am dormit pe noi”, a spus Valentina.

Revelionul Starurilor 2022, show-ul incendiar pentru petrecerea dintre ani

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru.

De 22 de ani alături de publicul Antena 1, prezentatorul a fost pregătit cu ghicitori, chiar dacă a resimțit emoții la filmările show-ului: "Când n-o să le mai am, mă las. E un job al emoțiilor și nu al câştigurilor materiale. Dacă scoți emoția din job, nu mai rămâne nimic."

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Zeus, apariție spectaculoasă la Revelionul lui Dan Negru. Rodica Popescu Bitănescu l-a demascat pe zeul cerului și al tu... Motivul pentru care Dorian Popa a fost "eliminat" din echipa Noului Trend la Revelionul lui Dan Negru: “Tăiați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x