Antena Căutare

Cine a fost Extraterestrul. Premiul uriaș pus la bătaie de Dan Negru în seara de Revelion: “Ce generos ești, măi Negrule!”,

Următorul personaj celebru se ascundea în spatele măștii unui extraterestru. La Revelionul Starurilor 2022, vedetele au rămas uimite când au văzut cadrul de excepție.

colaj extraterestru Galerie
Următorul personaj celebru se ascundea în spatele măștii unui extraterestru. La Revelionul Starurilor 2022, vedetele au rămas uimite când au văzut cadrul de excepție. | Antena 1

Cu un costum de extratestru și o mască incredibil de dificilă, prin care nu se vedea nicio expresie a feței, vedeta din spate aștepta să fie demascată. Premiul pus la bătaie de Dan Negru era și mai mare. Prezentatorul a promis că oferă 20.000 lei pentru echipa care reușește să ghicească vedeta din spatele măștii de extraterestru la Revelionul Starurilor 2022.

“Ce generos ești, măi Negrule!”, a zis Maria Cârneci.

“N-aveți cum!”, a spus Dan Negru.

Dan Negru se pregătea să le ofere un indiciu celor 2 echipe pentru a le ajuta să ghicească.

Gianni a spus că e Răducioiu, iar Monica Anghel striga că e Claudiu Bleonț.

Extraterestrul pentru care s-a pus la bătaie un premiu uriaș

Bianca Drăgușanu a vrut să se apropie să vadă despre cine e vorba.

“Măi, dar nu mai lăsați să se apropie atât de tare!”, a strigat Anca Țurcașiu.

Citește și:

Dan Negru a vrut să pună un pariu cu Bianca Drăgușanu, fiind convins că ea nu o să ghicească.

“Pun pariu pe ceasul scump al lui Selly”, a zis Dan Negru.

“Dorian nu are ceasul mai scump?”, a zis Bianca Drăgușanu.

Până la urmă Selly și-a pus ceasul la bătaie, iar Dan Negru a spus că are și un ajutor, un indiciu bun care i-ar putea ajuta pe artiștii din cele două echipe. Dorel Vișan, marele actor, este ajutorul de mască din această seară.

Personajul din spatele măștii de extraterestru a făcut o mică scenetă cu actorul Dorel Vișan, iar vedetele au putut să îi audă vocea. După ce au terminat sceneta, maestrul Dorel Vișan a mărturisit că nici el nu știe cine e vedeta din spatele măștii.

Ce s-a întâmplat cu ceasul lui Selly

“Pentru că jocul e pe ceausl lui Selly, noi îl delegăm pe Șelly să aleagă pentru echipa noastră”, a spus Dorian Popa.

“Nu pentru echipa noastră, pentru ceasul meu să decid”, spune Selly, care face parte din echipa Noul Trend.

“E simplu. Irinel Columbeanu 100%”, a spus Alex Velea.

“Irinel Columbeanu, singurul român care a pierdut mai mulți bani decât a făcut”, a completat Selly.

Citește și:

“Atât a fost discutat despre vaccin. Arafat e, domnul Arafat”, a spus Valentina Fătu.

“Este un om de afaceri, dar mai face și altceva în timpul liber”, a adăugat Monica Anghel.

“Codin Maticiuc”, a mai zis Bianca Drăgușanu.

“Dane, sigur nu e mă Nea Marin?”, a mai spus Gianni Kiriță.

“Marcel Pavel, mă!”, a zis Maria Cârneci.

“Nea Marin Miliardar, cu ceasul lui Selly”, a mai spus Valentina.

Vedetele au trecut la loc și personajul din spatele extraterestrului s-a demascat.

Selly a zis că e Irinel Columbeanu și echipa Clasicilor a spus că e Marcel Pavel. Gianni era singurul care nu era de acord cu colegii săi. În spatele măștii se afla singurul român care a zburat în spațiu, Dumitru Prunariu.

Selly a decis ca ceasul lui Rolex să ajungă la domnul Prunariu.

“Am pierdut un ceas, dar am cîștigat privelegiul de a-l cunoaște pe domnul Prunariu”, a spus Selly.

Revelionul Starurilor 2022, show-ul incendiar pentru petrecerea dintre ani

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru.

De 22 de ani alături de publicul Antena 1, prezentatorul a fost pregătit cu ghicitori, chiar dacă a resimțit emoții la filmările show-ului: "Când n-o să le mai am, mă las. E un job al emoțiilor și nu al câştigurilor materiale. Dacă scoți emoția din job, nu mai rămâne nimic."

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Cine a fost Omul Apocalipsei. Masca lui le-a adus dificultăți vedetelor la Revelionul lui Dan Negru: “Sunteți Tik Tac, n... Iuliana Beregoi, ținuta în care a strălucit artista la Revelionul lui Dan Negru. Costumul ei angelic a adus-o în centrul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Revelionul Starurilor 2022, 31 decembrie 2021. Cetățeanul turmentat. Scenetă amuzantă cu Vasile Muraru și Valentina Fătu Revelionul Starurilor 2022, 31 decembrie 2021. Cetățeanul turmentat. Scenetă amuzantă cu Vasile Muraru și Valentina Fătu Vineri, 31.12.2021, 11:08
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Iuliana Beregoi, ținuta în care a strălucit artista la Revelionul lui Dan Negru. Costumul ei angelic a adus-o în centrul atenției

Iuliana Beregoi, ținuta în care a strălucit artista la Revelionul lui Dan Negru. Costumul ei angelic a adus-o în centrul atenției

Frumoasa cântăreață a impresionat cu ținuta ei, angelică datorită culorii și sport datorită croiului pe care l-a ales. Cu un machiaj natural, Iuliana a întors toate privirile.

Sambata, 01.01.2022, 04:00
Cine a fost Omul Apocalipsei. Masca lui le-a adus dificultăți vedetelor la Revelionul lui Dan Negru: “Sunteți Tik Tac, nu Tik Tok"

Cine a fost Omul Apocalipsei. Masca lui le-a adus dificultăți vedetelor la Revelionul lui Dan Negru: “Sunteți Tik Tac, nu Tik Tok"

Dan Negru l-a prezentat drept unul dintre cei mai mari mutanți din lume, din filmele SF foarte cunoscute. Toată lumea îl cunoaște pe celebrul mutant, de la copii până la bunici. A intrat în scenă Omul Apocalipsei.

Sambata, 01.01.2022, 03:20
Cine a fost Kral. Personajul strâns legat de lumea sportului. Dan Negru: “O să intri în pământ de rușine când o să dau masca jos”

Cine a fost Kral. Personajul strâns legat de lumea sportului. Dan Negru: “O să intri în pământ de rușine când o să dau masca jos”

Următorul personaj cu o mască greu de ghicit a fost Kral, personajul din Star Trek. Vedetele s-au grăbit să ghicească rapid cine e vedeta din spatele măștii, dar costul și machiajul au fost atăt de bine făcute încât le-a fost extrem de dificil.

Sambata, 01.01.2022, 02:55
Motivul pentru care Dorian Popa a fost "eliminat" din echipa Noului Trend la Revelionul lui Dan Negru: “Tăiați-i microfonul!”

Motivul pentru care Dorian Popa a fost "eliminat" din echipa Noului Trend la Revelionul lui Dan Negru: “Tăiați-i microfonul!”

După ce Dorian Popa s-a lăudat că poate ghici vedeta din spatele măștii, pe Mestrul Levitației, acesta a fost imediat înlocuit de altcineva atunci când a dat greși.

Sambata, 01.01.2022, 02:40
Ultimele știri
x