Antena Căutare

Gia din Madagascar. Cine a fost felina sexy de la Revelionul lui Dan Negru. Giani Kiriță, înmărmurit la vederea ei: "Atât!"

Bărbații prezenți în platoul de la Revelionul Starurilor 2022 au rămas muți de uimire când au văzut-o pe Gia, felina sexy din Madagascar, în fața lor. Înaltă, voluptuoasă și cu ochi albaștri, a furat imediat privirile și i-a făcut pe toți să se întrebe cine se ascunde în spatele măștii.

vedeta mascata in gia de la madagascar in costum animal print si fata de pisica sta langa dan negru imbracat in sacou albastru pe scena de la revelionul starurilor 2022 Galerie
O divă din showbiz-ul autohton a răspuns provocării de la Revelionul lui Dan Negru și a acceptat să se lase pe mâna specialiștilor de la Hollywood pentru a aduce în platou o mască unică: Gia din Madagascar | Antena 1

Lansat pe 27 mai 2005, filmul de animație Madagascar a primit recenzii mixte din partea criticilor, dar a avut un succes uriaș la box office și a lansat franciza Madagascar care include peliculele "Madagascar: Escape 2 Africa", "Madagascar. 3: Europe's Most Wanted" și "Pinguinii din Madagascar".

Mai multe scurtmetraje, seriale de televiziune și programe speciale, o serie de jocuri video, atracții în parcuri tematice și spectacole live au fost create pe baza personajelor.

În animație, Gia este felina care ocupă un rol-cheie în "Madagascar. 3: Europe's Most Wanted", iar vocea care dublează persoajul aparține frumoasei Jessica Chastain.

Cine a fost felina sexy, Gia din Madagascar, la Revelionul Starurilor 2022

O divă din showbiz-ul autohton a răspuns provocării de la Revelionul lui Dan Negru și a acceptat să se lase pe mâna specialiștilor de la Hollywood pentru a aduce în platou o mască unică.

Vedetele s-au grăbit să ghicească despre cine e vorba, iar nume precum Daniela Crudu, Sânziana Buruiană, Ramona Bădescu, Anna Lesko, ba chiar și Raluca Turcan au fost enumerate după ce Gia a pășit e scenă. Două reprezentante a echipei Clasicilor au intuit corect, însă. Mirabela Dauer și Maria Cârneci s-au raportat la silueta vedetei când au spus despre cine cred că e vorba.

Citește și: Detalii din culisele Revelionului Starurilor 2022, prezentat de Dan Negru

"Am recunoscut-o după coadă!", a mărturisit doamna muzicii româneși Mirabela Dauer, care a analizat cu atenție înfățișarea încă de la primii pași pe scenă.

Bianca Drăgușanu a fost felina sexy Gia din Madagascar la Revelionul Starurilor 2022

Cu toate că a primit "interzis la vorbit", vedeta din spatele măștii a avut parte de un moment muzical în care le-a oferit celor două echipe, Clasicilor și Noului Trend, indicii despre viața ei.

Printre altele, Gia le-a mărturisit că, deși este un om ca oricare altul, apare în ziare chiar și atunci când merge să bea un suc. Vedeta a recunoscut că are lipici la bărbați și că paparazzii îi cam dau bătăi de cap.

Șelly a mizat pe Ana Maria Prodan, Alex Velea a susținut ca e vorba de Vlăduța Lupău, însă în cele din urmă echipa Clasicilor a ghicit bine și a dat numele corect: Bianca Drăgușanu a avut nevoie de ajutorul specialistei în make-up pentru a renunța la masca de felină și a se lăsa descoperită.

Citește și: Bianca Drăgușanu, apariție-surpriză la Revelionul Starurilor 2022. Dan Negru i-a complimentat apariția: "Stai, să nu ne mișcăm"

Giani Kiriță s-a încolăcit de coada Biancăi, ba chiar a promis că o va lua acasă după ce descoperă cine este. Diva s-a alăturat celorlalți îm gradene și a jucat alături de restul personalităților până la finalul show-ului.

Revelionul Starurilor 2022, show-ul incendiar pentru petrecerea dintre ani

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru.

De 22 de ani alături de publicul Antena 1, prezentatorul a fost pregătit cu ghicitori, chiar dacă a resimțit emoții la filmările show-ului: "Când n-o să le mai am, mă las. E un job al emoțiilor și nu al câştigurilor materiale. Dacă scoți emoția din job, nu mai rămâne nimic."

Citește și: Secretele măștilor de la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, prezentat de Dan Negru

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Păpușa din Jocul Calamarului, la Revelionul Starurilor 2022. Cine s-a ascuns în spatele măștii inspirate de serialul Squ... Carmen Șerban și-a cumpărat ținuta din Londra pentru Revelionul lui Dan Negru. Cum arată artista într-un compleu „transp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x