Antena Căutare

România are Roast, lider de audienţă cu cea de-a patra ediție a emisiunii. Egalitate între echipa Pârșilor și a Marmotelor

Seara trecută, cea mai nouă ediţie a show-ului România are Roast, încheiată cu scorul egal al echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele, s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul publicului comercial.

România are Roast, lider de audienţă cu cea de-a patra ediție a emisiunii. Egalitate între echipa Pârșilor și a Marmotelor Galerie
Seara trecută, cea mai nouă ediţie a show-ului România are Roast, încheiată cu scorul egal al echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele, s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul publicului comercial. | Antena 1/România are Roast

Așadar, cea de-a patra ediție România are Roast, difuzată în intervalul 20:26-23:47, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-54 de ani, cu o audiență medie de 4.3 puncte de rating și 17.4% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv, care, cu semifinala Masterchef, a înregistrat o medie de 4,2 puncte de rating și 17.1% cotă de piață. În minutul de aur, 22.57, peste 650.000 mii de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1.

Aseară, la Antena 1, România are Roast, lider de audienţă cu cea de-a patra ediție a emisiunii

Seara trecută, la Antena 1, două noi regiuni au fost luate la roast de Marmotele vesele și Pârșii circumspecți. Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță au ironizat zona Munteniei, în timp ce Cosmin Natanticu, Mincu, Maria Popovici, Cristi Popesco și Dan Frînculescu au glumit pe seama Ardealului. Întrucât materialele scrise de ambele echipe au stârnit hohote de râs, publicul prezent în platou a avut o decizie greu de luat, fiind singurii care au hotărât echipa câștigătoare a fiecărei probe.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Loredana și Zdob și Zdub, show exploziv. Aplauzele au curs minute în șir

Ediția cu numărul 4 România are Roast s-a terminat cu egalitatea între Marmotele vesele și Pârșii circumspecți, fiecare echipă plecând astfel acasă cu 5.000 de lei. Tot seara trecută, Loredana a făcut show alături de orchestra Agurida și invitații Zdob și Zdub, Cabron, Dan Ciotoi și Mihai Teacă. Micutzu, prezentatorul România are Roast, îi invită pe telespectatori să urmărească următoarea confruntare a roast-ului, miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Cătălin Bordea, roast acid pentru orașul Târgoviște: „Dacă nu exista...”

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban si National

Perioada 1 iunie 2022

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast, sezonul 1. Marmotele Vesele, puse în dificultate de o nouă probă. Cum s-au descurcat: „Ați greșit foa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x