Antena Căutare

Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Virgil Ciulin, roast despre Basarabia: "Un drum cu mașina te scapă de celulită"

Pentru Basarabia a încins o horă Rona Hartner, iar Virgil Ciulin a realizat un număr interesant de roast despre această regiune, și, încă de la început, a precizat că, de fapt, el este din Vaslui. Gluma care a urmat după această mărturisire i-a amuzat pe toți.

Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Virgil Ciulin, roast despre Basarabia: "Un drum cu mașina te scapă de celulită" Galerie
Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Virgil Ciulin, roast despre Basarabia | Antena 1

La Antena 1 Râzi cu ROaST de Sărbătoare! Comedianți din toate colţurile României fac roast pe regiuni în cadrul galei speciale „Râzi cu RoaST, de Sărbătoare!“, la Antena 1. Desigur, pe lângă râsete și voie bună, gazdele show-ului aduc în casele românilor în această zi în care este celebrat Sfântul Andrei și cântece, și dansuri din toate regiunile României.

Pe lângă râsete și voie bună, gazdele show-ului, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, aduc în casele românilor în această zi în care este celebrat Sfântul Andrei și cântece, și dansuri din toate regiunile României.

Citește și: Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Radu Pietreanu, roast despre Oltenia: "Ne antrenăm la limbo să intrăm la metrou"

Virgil Ciulin, roast senzațional despre Basarabia, la Râzi cu ROaST de Sărbătoare

Virgil Ciulin, câștigătorul sezonului 11 iUmor, a făcut un roast de senzație: "O să fac un rost despre Basarabia. Nu e nimic cu răutate, în primul rând trebuie să menționez că eu sunt din Vaslui, deci suntem cumva în aceeași oăla băgați. Suntem băgați în boala că suntem bețivi, săraci, că ne batem femeile, ceea ce trebuie să zic din start că nu este adevărat! Nu toți suntem săraci!

Pentru că nivelul de trai din Republica Moldova e scăzut, mulți basarabeni vin în Vaslui, în căutarea unui trai mai bun și asta ați auzit bine! Chiar este adevărat! În Vaslui sunt mulți basarabeni care au domiciliu, sunt luați în spațiu, în localitățile din estul României. Așa au ajuns ca într-o singură garsonieră din orașul Huși, din județul Vaslui, să fie domiciliați 1.700 de oameni, asta este realitatea!

Moldovenii sunt recunoscuți și pentru delicioasele bomboane Bucuria. Despre proveniența acestui nume sunt mai multe ipoteze. Unii spun că vine de la bucuriacă au reușit să treacă granița, alții de la bucuria ca au primit viză sau la bucuria că încă nu au fost invadați de ruși. Oricum, în caz că vin rușii, Republica Moldova e deja pregătită cu o rețea de tranșee care străbat din lung și lat, ei le mai numesc drumuri sau străzi.

Un drum cu mașina prin Moldova te scapă de celulită mai bine ca aparatele de vibromasaj de la Teleshopping. Eu am fost odată la o nuntă în Chișinău și mi se mutase ficatul din dreapta în stânga. Acum nu știu dacă de la drum sau de la rachiul ăla contrafăcut", a spus Virgil Viulin, fost câștigător iUmor.

Citește și: Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022.Andrei Ciobanu, roast despre Moldova. Cum explică de ce moldovenii vin la București

Ce comedianți Râzi cu ROaST de Sărbătoare pe 30 noiembrie 2022

Seria edițiilor speciale de roast continuă astăzi, de la 16:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY! Mihai Morar şi Daniel Buzdugan vor aduce în faţa telespectatorilor comedianți din toate colţurile ţării, care nu se vor sfii să dea din casă la „Râzi cu RoaST, de Sărbătoare“.

Ardealul va fi reprezentat de Aurora și Săndel Mihai și de Alexandru Banciu, care va veni cu un număr savuros de roast. În timp ce Claudia Puican și Armin Nicoară se vor ocupa de aducerea oamenilor pe scenă, la dans, lui Mane Voicu îi va reveni misiunea de a-i face să râdă în hohote pe toți cei prezenți și pe cei din fața televizoarelor.

Marian Pavel va aduce ritmurile tradiționale din Maramureș pe scena emisiunii, iar Cosmin Natanticu va face roast despre această zonă superbă a României. Moldova se va distra și va dansa cu artista Mioara Velicu, iar glumele vor veni din partea lui Andrei Ciobanu.

Constantin Enceanu va cânta pentru Oltenia, iar cel care va face roast-ul va fi Radu Pietreanu. Alexandru Dobrotă va veni ca să ia la roast Muntenia și numeroase personalități din lumea showbizului, iar dansul va fi asigurat de Nea Mărin, fiica lui, Larisa, și grupul lor. În timp ce Radu Bucălae va lua la rost diferite vedete din România si din Dobrogea, voia bună va fi adusă de artistul Gică Coadă.

Pentru Basarabia va încinge o horă Rona Hartner și Virgil Ciulin va realiza un număr interesant de roast despre această regiune, și, încă de la început, va preciza că, de fapt, el este din Vaslui.

Momentele integrale, însă, și toate celelalte roast-uri, telespectatorii le pot urmări pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Cosmin Natanticu, roast despre Maramureș: “Cred că o să-mi iau bătaie”

Râzi cu ROaST de Sărbătoare, 30 noiembrie 2022. Radu Pietreanu, roast despre Oltenia: "Ne antrenăm la limbo să intr... Personaje istorice din toate timpurile iau la roast vedetele în ediția specială România, Râzi cu RoaST!, azi, de la 16:3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x