Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Loredana a „leșinat” pe scenă. Cum au reacționat colegii: „Sunteți ok?”

Loredana și trupa sa, Agurida, a făcut show din nou pe scenă de la România are Roast. Artista și colegele ei de trupă au pregătit un moment care i-a speriat pe colegii din platou. Cum au reacționat Marmotele vesele și Pârșii circumspecți și cine i-a sărit în ajutor frumoasei vedete.

loredana si trupa agurida romania are roast 25 mai Galerie
Loredana și trupa Agurida a avut realizat un moment speciale pe scena de la România are roast, dar ce s-a îmtâmăplat la final i-a îngrijorat pe toți. | Antena 1 / Romania are Roast

Dobrogea și Ardealul sunt regiunile vizate de comedie în cea de-a treia ediție a emisiunii România are Roast. Cele două regiuni sunt luate la roast de Marmotele vesele și Pârșii circumspecți care au pregătit tot ce au mai bun pentru această seară.

Glumele, distracția, aventurile și mâncare tradițională sunt laitmotivele ediției cu numărul 3 România are Roast, iar Loredana întreține voia bună, alături de trupa Agurida și invitații săi speciali.

Marmotele vesele și Pârșii circumspecți au sărit în ajutorul Loredanei, care s-a prăbușit pe scenă la România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022

Așa cum ne-a obișnuit deja, Loredana și orechestra sa sunt responsabile pentru muzica și voia bună din platoul emisiunii. Înainte de fiecare rundă în care Marmotele vesele și Pârșii circumspecți se întreg în glume, artista interpretateză câte o piesă specifică zonelor care se „duelează” în seara respectivă.

Artista a urcat pe scenă, din nou, de data aceasta într-o altă ținută și a făcut show, alături de fetele sale din trupă. Vedeta a purtat de data aceasta o ținută all black, cu accesorii de latex și bijuterii strălucitoare. Diadema de pe cap a atras atenția tuturor și i-a pus în evidență frumoasele trăsături.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Cristi Popesco, cel mai acid roast la adresa Timișoarei

După ce au interpretat piesa moldoveneacă „Bun e vinul ghiurghiuliu”, pe ritmuri tradițional dobrogene de geampara, Loredana și colege ei le-au dat emoții celor din platou. La finalul momentului, li s-au înmuiat picioarele și au „leșinat”pe mijlocul scenei.

„Sunteți ok?”, le-a întrebat Micutzu în timp ce venea înspre ele. Membrii celor două echipe s-au grăbit pe scenă să le ajute să se ridice.

„Ne-a compleșit vinul”, i-a răspuns Loredana.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și Connect-R, duet exploziv care a ridicat echipele în picioare

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Marmotele vesele, moment de improvizație genial. Cum au gătit f... România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Maria Popovici, roast acid la adresa colegilor. Nu au știut ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x