Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Marmotele vesele, moment de improvizație genial. Cum au gătit fără mâini

Cătălin Bordea, Radu Bucălae și Nelu Cortea au stârnit hohote de râs în cea de-a treia ediție de România are Roast. Membrii echipei Marmotele vesele au gătit fără mâini într-un moment de improvizație care a făcut deliciul publicului. Cum au arătat la final e greu de descris în cuvinte.

Cătălin Bordea Radu Bucălae și Nelu Cortea romania are roast 25 mai Galerie
Cătălin Bordea, Radu Bucălae și Nelu Cortea au gătit hotdog în platoul emisiunii, dar lucrurile n-au mers asa cum se asteptau. Ce a ieșit a făcut deliciul publicului și a stârnit hohote de râs. | Antena 1 / Romania are Roast

Marmotele vesele au luat cu asalt Dobrogea în cea de-a trei ediție de România are Roast. Diversitatea culturală a regiunii a adus echipa formată din Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță în fața unor noi provocări inedite și mâncarea nu a lipsit nici de data aceasta.

Echipa condusă de Cătălin Bordea a trecut de la mâncarea scumpă a Bucureștiului, pe care a degustat-o săptămâna trecută, la mâncare specifică minorităților din Dobrogea. Ei au fost nevoiți să atribuie corect șapte feluri de mâncare celor șapte etnii care se regăsesc pe teritoriul Dobrogei.

Cătălin Bordea, Radu Bucălae și Nelu Cortea, moment de improvizație genial în platoul emisiunii România are Roast, sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Adversarii i-au aplaudat la scenă deschisă

Proba le-a dat bătăi de cap, dar după ce s-a sfârșit, Marmotele vesele s-au întors în platoul emisiunii pentru a ne arăta ce au învățat. Nimeni nu se aștepta la ce a urmat, iar momentul lor i-a făcut pe cei din echipa adversă să se tăvălească pe jos de râs.

„E mâncare! E mâncare”, a strigat Maria Popovici când echipa adversă a adus masa de picnic în platoul emisiunii.

Înainte de a începe momentul de improvizație, Radu Bucălae a explicat care sunt regulile și i-a rugat pe cei din echipa Pârșilor circumspecții să le dea o situație.

Astfel, Radu Bucălae a început să gătească, dar mâinile lui a fost, de fapt, ale lui Cătălin Bordea. Ce a ieșit este greu de descris în cuvinte, iar schimbul de replici dintre Radu Bucălae și Nelu Cortea a stârnit hohote de râs.

„Hai luați o gură, șefu” i-a spus Radu Bucălae chef-ului bucătar, interpretat de coechipierul lui, Nelu Cortea, în timp ce căpitanul îi băga un crenvurști în gură celui din urmă.

„Știe toată lumea că voiai să iei o gură”, a adăugat Micutzu din public, spre deliciul celor prezenți.

„A zis și la meteo că o să plouă cu muștar”, a fost ultima glumă a lui Radu Bucălae, înainte ca liderul echipei să îi pună pe față tot sendvișul.

Momentul lor a stârnit hohote de râs în public, iar cei prezenți s-au tăvălit pe jos de râs, la propriu. „Îmi pare rău că sunteți acasă și nu simțiți mirosul ăsta de Obor”, a spus Micutzu la final.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Cosmin Natanticu, roast sângeros din Transilvania. Dracula ar f... România are Roast sezonul 1, episodul 3 din 25 mai 2022. Loredana a „leșinat” pe scenă. Cum au reacționat colegii: „Sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x