Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Mincu, roast-ul tăios al Prahovei. Nu a iertat pe nimeni: „Doamne ajută”

Mincu nu a mai ținut cont că Maria Popovici este soția lui și a asemănat-o cu una dintre atracțiile de pe Valea Prahovei. Ce a putut să spună despre șoferii din zonă în roast-ul tăios al Prahovei.

colaj foto mincu maria popovici si micutzu romania are roast 8 iunie Galerie
Mincu nu a iertat pe nimeni, dar ținta celor mai multe glume a fost soția sa, Maria Popovici, care nu a putut să participe la proba din salina Slănic Prahova. | Antena 1 / Romania are Roast

În cea de-a cincea ediție de România are Roast, lupta se dă între Sibiu și Valea Prahovei, iar Marmotele vesele și Pârșii circumspecți iau la roast cele două regiuni în speranța de a câștiga o sumă cât mai mare din cei 10.000 de Lei puși în joc.

Întorși din prima probă, care i-a cam pus în încurcătură pe unii membri ai Pârșilor circumspecți, au venit în platoul emisiunii ne spună tot ce au învățat acolo, dar în stilul caracteristic. După ce nu a intrat în salina Slănic, Maria Popovici a devenit ținta glumelor soțului ei, dar nici ceilalți nu au fost uitați.

Micu s-a dezlănuțul pe scenă la România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Ce a spus despre soția lui, Maria Popovici

Cel desemnat să ia la roast Valea Prahovei a fost nimeni altul decât Mincu. El a urcat pe scenă și s-a dezlănțuit fără să mai țină cont de faptul că Maria îi e soție sau restul că restul membrilor echipei îi sunt prieteni.

„Unii spun că cei din Prahova conduc foarte prost. E și normal pentru că ei sunt mai mult obișnuiți să stea”, a început el în forță roast-ul tăios al Prahovei.

„Duduie atât de tare manelele pe Valea Prahovei, încât ecoul muntelui face microfonie”, a mai glumit comendiantul.

„Am văzut și multe femei pe tocuri, pe traseele montate. Într-adevăr, n-ai nevoie de bocanci când ești traseistă cu experiență”, a fost una dintre glumele care i-a făcut și pe cei din echipa adverse să râdă.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Vio Dragu, invitat special la Una Scurtă. S-au aruncat cuvinte grele

Însă, Mincu nu i-a uitat nici pe colegii lui din echipa Pârșilor circumspecți și, în special, pe soția lui, Maria Popovici. „Eu n-am fost impresionat de Cascada Urlătoarea, pentru că trăiesc cu ea în casă.

„Cascada Urlătoarea e mai interesantă pe net decât în realitate, așa cum e și Maria Popovici”, a lovit el în soția sa.

„Frînculescu s-a panicat când a aflat că mergem la Babele, deoarece credea că mergem să-i facem lipeala”, a mai glumit Mincu. „Doamne ajută”, a răspuns colegul lui de echipă.

„În mod normal, în aerul din Salină nu pot supraviețui agenții patogeni, dar Cristi Popesco n-a avut nimic” sau „Maria, din păcate, nu a putut să intre în salină pentru că îi trezea amintiri neplăcute. Și ea a fost exploatată de turiști”, au fost unele dintre replicile care i-au amuzat pe toți din platou.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Teodora Nedelcu și Bordea, interviu cu un cioban: „Aia-i brânz... România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Pârșii circumspecți, haz de necaz despre Valea Prahovei: „Sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x