Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Loredana și Micutzu, schimb de replici savuros: „Cu nasul ăla...”

Loredana și Micutzu au dat startul, în forță, unei noi ediții de România are Roast. Cei doi au vorbit despre legătura dintre nas și celelalte extremități, iar schimbul lor de replici a stârnit hohote de râs.

colaj foto loredana si micutzu romania are roast 15 iunie Galerie
În cea de-a șasea ediție de România are Roast, Nelu Cortea a fost înlocuit de Mane Voicu. Loredana a uitat de inhibiți și i-a făcut un compliment neobișnuit. | Antena 1 / Romania are Roast

A început o nouă ediție de România are Roast. Ești pregătit să râzi în hohote? Cea de-a șasea ediție a început în forță cu un schimb de replici savuros între Loredana și Micutzu.

Loredana a dat startul unei noi seri de distracție și voie bună. Alături de banda Agurida, artista i-a ridicat pe toți la dans, iar Pârși circumspecți și Marmotele vesele au cântat împreună cu ea celebra piesă „M-am născut între Carpați”, într-o interpretare nouă, marca Loredana.

Mane Voicu îl înlocuiește pe Nelu Cortea la România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Ce a putut să spună Loredana despre nasul lui

După începutul în forță, Micutzu a intrat pe scenă, iar ce a urmat a stârnit hohote de râs. În ediția din această seară, Nelu Cortea nu a putut fi alături de colegii săi, așa că echipa Marmotele vesele a fost completată de Mane Voicu.

„O adiție specială, un om care îl înlocuiește pe Nelu Cortea, pentru că am zis că în loc de burtă vrem un nas, Mane Voicu”, a spus prezentatorul emisiunii. „Este un om care face stand-up comedy, este un bărbat singur”, a continuat Micutzu.

Citește și România are Roast sezonul 1, episodul 5 din 8 iunie 2022. Marmo TV, adevăratele știri despre Sibiu, cu accent ardelenesc: „Nu așe”

Însă, în timp ce îi făcea prezentarea membrului provizoriu de la Marmotele vesele, Loredana nu a mai rezistat și l-a întrerupt „Cu nasul ăla, o să își găsească...O femeie se uită la mâini și la nas”.

Curios din fire, Micutzu nu a putut să lase discuția în aer și a întrebat-o pe colega lui care este motivul pentru care femeie fac asta. „Și tu ai un nas mișto”, l-a complimentat vedeta.

„Se pare că extremitățile întotdeauna se arată una pe alta. Adică dacă ai extremități deosebite, înseamnă că sunt deosebite extremitățile”, a completat Loredana.

„Mane, ai niște extremități deosebite. Felicitări!”, a concluzionat gazda show-ului.

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

Pârșii circumspecți descoperă Sulina, mâine, de la 20.30, la România are Roast. „În sfârșit o probă care îmi place”... România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Iulia Albu, roast acid la adresa lui Micutzu: „Fii puțin crea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x