Antena Căutare

România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Loredana, ținuta decoltată și transparentă care a lăsat totul la vedere

A început ultima seară de confruntare a roast-ului. Micutzu, Loredana, Pârșii ciscumspecți și Marmotele vesele au pregătit o mulțime de surprize, iar distracția va fi garantată. Loredana a dat startul cu o nouă reprezentație de zile mari, dar nimeni nu și-a putut lua ochii de la ținuta ei.

colaj foto loredana romania are roast 22 iunie Galerie
Pentru cea de-a șaptea ediție de România are Roast, Loredana a ales o ținută demnă de finala sezonului 1. Cum a arătat în lumina reflectoarelor. | Antena 1 / Romania are Roast

Primul sezon România are Roast a ajuns la final! Cosmin Natanticu, Mincu, Maria Popovici, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță sunt pregătiți pentru ultimele probe ale acestui sezon, care au loc în București pentru ambele echipe. Cu toate acestea, numerele din platou vor fi legate de toate regiunile pe care le-au vizitat concurenții de-a lungul sezonului 1.

Ultimul episod a pregătit o mulțime de surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru Marmotele vesele și Pârșii circumspecți. În această seară, echipele sunt formate din 6 membri, iar Micutzu li se alătură, pentru prima dată, pe traseu. Ești pregătit pentru o seară de râs copios?

Ca de fiecare data, Loredana întreține atmosfera și voia bună și a pus la cale un show spectaculos, alături de invitații ei speciali.

Loredana, tinuta demnă de finala România are Roast, sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022

Pentru această seară specială, Loredana a ales o ținută demnă de finala România are Roast. Artista a atras toate privirile într-o rochie decoltată și transparentă care i-a pus trupul armonios în valoare.

Vedeta a strălucit la propriu și la figurat pe scena România are Roast, în finala sezonului 1. Alături de trupa Agurida, Loredana a dat startul unei noi seri de distracție și voie bună.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 6 din 15 iunie 2022. Loredana și 3SE, colaborare în premieră. Vocile s-au armonizat perfect

Cum finala are loc București pentru ambele echipe, din repertoriul ei nu puteau să lipsească piese celebre scrise pentru Capitală. „La margine de București”, sau „Fetițe dulci ca-n București, au răsunat în platoul emisiunii și i-au făcut pe toți cei prezenți să fredoneze alături de ea.

Până la sfârșitul momentului din deschidere, nimeni n-a mai putut sta jos, iar membri echipelor s-au ridicat la dans.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 2 din 18 mai 2022. Loredana și Connect-R, duet exploziv care a ridicat echipele în picioare

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Citește și: România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Coana Mița, cea mai tare stand-upperiță din platou: „Sunt și ei oameni”

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

Flashmob în centrul Bucureștiului pentru finala România are Roast. Loredana, show spectaculos alături de invitații săi... România are Roast sezonul 1, episodul 7 din 22 iunie 2022. Loredana și Taraful de la Vărbilău au ridicat platoul în pici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x