Antena Căutare

România are Roast, sezonul 1. Marmotele Vesele, puse în dificultate de o nouă probă. Cum s-au descurcat: „Ați greșit foarte bine”

În cea de-a patra ediție, membri echipei Marmotele vesele au fost puși față în față cu fricile lor cele mai mari. Cum au reacționat și de ce le-a fost greu să ducă proba la bun sfârșit.

România are Roast, sezonul 1. Marmotele Vesele, puse în dificultate de o nouă probă. Cum s-au descurcat: „Ați greșit foarte bine” Galerie
În cea de-a patra ediție, membri echipei Marmotele vesele au fost puși față în față cu fricile lor cele mai mari. Cum au reacționat și de ce le-a fost greu să ducă proba la bun sfârșit. | Antena 1 / Romania are Roast

Cea de-a patra ediție de România are Roast a adus din nou echipele față în față în cea mai tare confruntare a roast-urilor. În timp ce Pârșii circumspecți au vizitat orașul Brașov pentru a crea cele mai bune roast-uri pentru Ardeal, Marmotele vesele au fost în deplasare la Târgoviște pentru roast-ul Munteniei.

Micutzu a adus din nou provocările, prin trimișii lui la fața locului, iar distracția este asigurată de Vlad Cazino. Deși au râs în hohote, concurenții recunosc că nu le-a fost ușor și de data aceasta, unii concurenți au fost nevoiți să își înfrângă temerile.

Cum s-au descurcat membri echipei Marmotele Vesele la Muzeul Poliției. De ce le-a pus bețe în roate proba

Una dintre locațiile vizitate, în cea de patra ediție de România are Roast, de Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălae, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță în Târgoviște a fost Muzeul Poliției Române. „Nu știam că în Târgoviște este singurul muzeu al poliției”, a fost surprinderea lui Teo Ioniță, mezinul echipei. Un alt membru al echipei fascinat de muzeu a fost Nelu Cortea care a declarat: „A fost un vis împlinit să pun pe mine o vestă FBI”.

Proba pe care au avut-o de parcurs i-a pus în dificultate pe cei cinci membri ai echipei Marmotele vesele: „Eram ca niște copii. Când ajungeam dintr-o cameră în alta, uitam tot văzusem înainte”, a confirmat Teodoara Nedelcu.

Cu toate acestea, se pare că Marmotele vesele s-au descurcat foarte bine. „Bravo, voi! Ați greșit foarte bine astăzi”, le-a spus Rikkito la final, înainte de a le oferi punctele. N-au greșit, au ghicit”, l-a corectat doamna de la Muzeul Poliției care le-a fost alături pe tot parcursul probei.

„Pentru noi, ca nu suntem foarte cerebrali, a fost grea proba. A fost foarte grea. A trebuit să ne concentrăm”, a dezvăluit Nelu Cortea. „Dar ne-am luat cele două puncte. Respect, Rikkito. Respect, doamna de la Poliție. Respect, Poliția Română”, a mai adăugat comediantul.

Citește și: România are Roast, sezonul 1. Marmotele vesele se dezic de Cătălin Bordea. Cu ce i-a supărat căpitanul: „Urât! Nu se face!”

Teodora Nedelcu și-a învins cea mai mare frică la România are Roast, sezonul 1

Ei au primit punctajul maxim și la următoarea probă din Târgoviște, unde Teodora Nedelcu și-a învins cea mai mare frică.

„Mi-a trecut doar stresul pe care îl aveam la proba respective. După, tot să nu văd baloane. Nu, tot n-a trecut”, a mărturisit aceasta, care la următoarea probă a fost legată. „E posibil la un moment dat, să vină un moment de răzbunare”, a mai spus ea

România are Roast se vede în fiecare miercuri pe Antena 1, de la ora 20:30, iar distracția este asigurată de Vlad Cazino! Popcornul ți-l cumperi singur!

Despre România are Rost, sezonul 1, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cele mai cunoscute nume ale stand up-ului românesc, Micutzu, Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frînculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cea mai nouă emisiune de la Antena 1, România are Roast.

Membri echipelor Pârșii circumspecți și Marmotele vesele se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast și pentru premiul de 10.000 de Lei al fiecărei ediții. România are Roast este moderată de Micutzu, iar muzica ce unește toate regiunile este asigurată de Loredana și invitații ei.

Andrei Ungureanu și Rikito Watanabe sunt trimișii lui Micutzu în călătoria celor două echipe prin țară, Andrei Ungureanu însoțind echipa Pârșilor circumspecți și Rikito Watanabe fiind alături de Marmotele vesele.

Telespectatorii sunt invitați să urmărească România are Roast, singura emisiune de roast din țară, în fiecare miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Show-ul integral necenzurat e disponibil pe AntenaPLAY, astfel încât experiența România are Roast să fie completă și distracția garantată pentru fanii emisiunii.

România are Roast sezonul 1, episodul 4 din 1 iunie 2022. Loredana și Zdob și Zdub, show exploziv. Aplauzele au curs min... România are Roast, lider de audienţă cu cea de-a patra ediție a emisiunii. Egalitate între echipa Pârșilor și a Marmotel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x