Antena Căutare

Andreea Popescu a dansat alaturi de iubitul ei, Rares Cojoc

Andreea Popescu, fosta iubita a lui Mihai Bendeac, a pregatit un moment special la "Romania Danseaza" - dans contemporan. Ea a fost insotita de actualul ei partener, Rares Cojoc.

Andreea Popescu, fosta iubita a lui Mihai Bendeac, a pregatit un moment special la "Romania Danseaza" - dans contemporan. Ea a fost insotita de actualul ei partener, Rares Cojoc.

Moment tensionat, la "Romania Danseaza". Bendeac a ajuns, din nou, fata in fata cu fosta sa iubita, Andreea Popescu. Ea a pregatit un numar de dans contemporan alaturi de partenerul ei, Rares Cojoc, multiplu campion la dans sportiv.

Intr-o rochie alba, diafana, Andreea a adus emotie pe scena.

Desi Mihai Bendeac a tinut-o ca pe ace cu cateva comentarii aspre, i-a dat o stea aurie, moment in care Andreea a izbucnit in lacrimi.

“Ai fost foarte buna, in seara asta. Excelent!", a spus Bendeac.

“Am vazut un moment coregrafic foarte bun. Sunt surprinsa! Ai evoluat fata de ultima data. Esti extrem de expresiva”, i-a zis Monica, dupa care i-a acordat o alta stea aurie. La fel si CRBL, "pentru emotia de pe scena".

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (5 mai), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 6 mai, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca Andreea Popescu nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa o ajuti chiar tu:

Voteaza aceasta concurenta prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Andreea”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe
romaniadanseaza.a1.ro!

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Majoretele de la Madness UMF Junioare au facut spectacol... Trupa Just Dance a aratat ca dansul este pentru oricine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x