Antena Căutare

Trupa Just Dance a aratat ca dansul este pentru oricine!

Trupa Just Dance a impresionat juriul si publicul in preselectii. La fel s-a intamplat si in cea de-a doua gala "Romania Danseaza".

Trupa Just Dance a impresionat juriul si publicul, in preselectii. La fel s-a intamplat si in cea de-a doua gala "Romania Danseaza".

Ei au demonstrat ca dizabilitatile nu sunt un obstacol cand vine vorba de dans. In cea de-a doua gala, ei au pregatit un moment pe celebrele piese din muzicalul "Grease". Au dansat cu un entuziasm incredibil! Chiar daca nu are picioare, unul dintre membri s-a miscat in maini, ceea ce i-a impresionat pe jurati.

“M-ati incantat in aceasta seara. Sunteti atat de frumosi si de talentati! Ne-ati demonstrat inca o data ca dansul este pentru toata lumea”, a spus Monica.

Mihai Bendeac a tinut sa subilinieze faptul ca nu a judecat cazul, ci momentul in sine care a fost demn de o stea aurie.

"Inainte sa vedem, sa auzim, trebuie sa simtim. Asta inseamna arta. Dansul e o arta. Asta am vazut in seara asta pe scena", a spus CRBL. "Danseaza cu placere si cu bucurie, steluta mea e aurie!", a completat juratul.

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (5 mai), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 6 mai, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca trupa Just Dance nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa o ajuti chiar tu:

Voteaza aceasta trupa prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Just Dance”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe
romaniadanseaza.a1.ro!

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Andreea Popescu a dansat alaturi de iubitul ei, Rares Cojoc... Mihai Bendeac a ales: Trupa Kult Vibe merge in finala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x