Antena Căutare

Duce tradiția mai departe: O minunăție de dans și acrobație de înaltă clasă, cu Nadia Buduruși

Nadia Buduruși este un nume de care vom mai auzi multă vreme de acum încolo. Are 32 de ani și nu este numai o dansatoare desăvârșită, ci și o acrobată care te lasă mut de uimire cu mișcările ei.

Nadia Buduruși este un nume de care vom mai auzi multă vreme de acum încolo. Are 32 de ani și nu este numai o dansatoare desăvârșită, ci și o acrobată care te lasă mut de uimire cu mișcările ei.

Concurenta noastră a urcat pentru prima dată pe scenă la numai doi ani, cu un costumaș din paiete croit special pe măsura ei. Provine dintr-o familie de acrobați, iar părinții ei sunt faimoși în lumea circului pentru performanțele lor. Mama ei este prima şi singura femeie din lume cu o performanţă greu de egalat, dublu salt cu piruetă, iar tatăl ei, al doilea om din lume care a făcut triplu salt la zburător.

Nadia a venit la ”România dansează” la numai opt luni de când a născut o fetiță adorabilă. Dar asta nu e nicio surpriză, căci și-a reluat activitatea de când micuța avea numai patru luni.

Numărul ei din emisiune nu poate fi uitat prea ușor. A îmbinat dansul cu elementele de acrobație, iar asta i-a făcut pe membrii juriului să nu-i poată refuza cele trei steluțe aurii.

”Este singurul moment, singurul context în care am dat o steluță aurie fără să vad foarte mult dans”, i-a spus Connect-R.

Și Monica Petrică a remarcat performanța ei greu de egalat: ”Este foarte expresivă. Își controlează fiecare pas pe care îl face. Se vede că este o adevărată profesionistă”.

Nu degeaba-și spun LOCA: Adevărate cadâne, ascunse sub mantii negre... De la piață, direct pe ringul de dans: Marius Ștefan, noua senzație a dansului contemporan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x