Antena Căutare

De la piață, direct pe ringul de dans: Marius Ștefan, noua senzație a dansului contemporan

Face dans contemporan de numai câteva luni, iar asta nu înseamnă decât că performanța lui este și mai valoroasă. Marius Marin Ștefan a venit la ”România dansează” antrenat de un concurent din primul sezon și direct de la taraba bunicului său, din piață, unde e a aflat ce înseamnă dansul.

Face dans contemporan de numai câteva luni, iar asta nu înseamnă decât că performanța lui este și mai valoroasă. Marius Marin Ștefan a venit la ”România dansează” antrenat de un concurent din primul sezon și direct de la taraba bunicului său, din piață, unde a aflat ce înseamnă dansul.

Marius are 16 ani și trăiește alături de bunicii lui, pe care îi ajută cu toate puterile. Vinde într-o piață din Constanța alături de bunicul lui, iar acolo a fost descoperit de o profesoară de dans.

A început cu dansul sportiv, însă și-a dat seama ce își dorește cu adevărat și nu a ezitat să-și urmeze visul. Se antrenează cu Andrei Bogdan Cosmin o mai veche cunoștință de-a noastră, din sezonul trecut.

Tânărul dansator i-a impresionat pe jurați cu coregrafia lui, așa că are o misiune grea pentru etapa următoare, să nu dezamăgească pe nimeni.

”Mai ai mult de învățat, însă se vede că pui suflet în ceea ce faci”, i-a spus Monica Petrică.

Complimentul suprem a venit de la CRBL: ”Ce faci tu pe scenă nu se numește dans, se numește artă”.

Duce tradiția mai departe: O minunăție de dans și acrobație de înaltă clasă, cu Nadia Buduruși... S-a deschis cufărul cu Comorile Neamțului, ansamblul cu adevărat popular...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x