Antena Căutare

Aşa arată un BELLY DANCE pe jumătate! Juriul a văzut, dar n-a simţit

Când vine vorba de dans din buric lucrurile se complică serios. Oricine mai prinde o populară sau mai imită o mişcare de cartiera, dar la Belly Dance trebuie să dai tot. Pentru că dacă nu o faci, s-ar putea să ne plece steluţele acasă

Când vine vorba de dans din buric lucrurile se complică serios. Oricine mai prinde o populară sau mai imită o mişcare de cartiera, dar la Belly Dance trebuie să dai tot. Pentru că dacă nu o faci, s-ar putea să ne plece steluţele acasă.

Mariana Vechiu s-a prezentat hotărâtă în platoul "România Dansează" şi toată lumea era pregătită de-un moment pe care îl vom pune pe genericele viitoare. Numai că socoteala de acasă nu se potriveşte cu mişcările din deplasare. E şi cazul Andreei Ion şi Irinei Samry! Of, măi fetelor, chiar aşa nu puteţi să-i convingeţi pe Connect-R şi CRBL?

Juriul a apreciat unduirile, dar le-a taxat pe concurente pentru faptul că n-au transmis acea senzualitate dorită. Ceva lipsă de zâmbete şi multe stele nefericite. Dar suntem aici şi la anul, atunci când aşteptăm mai multă voie bunăăăă!!!

Maria, eleva cu dragoste de natură! Cadânele ar fi avut ce să înveţe de la ea... Pisicuţele cu motan în frunte! The Kittens, trei de "MIAU" şi show-ul continuă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x