Antena Căutare

Maria, eleva cu dragoste de natură! Cadânele ar fi avut ce să înveţe de la ea

"Maria, Maria, ce nume frumos, la fel ca sufletul din tine", spunea un cunoscut refren şi nu se înşală nici în privinţa "cadânei" noastre din Râmnicu Vâlcea

"Maria, Maria, ce nume frumos, la fel ca sufletul din tine", spunea un cunoscut refren şi nu se înşală nici în privinţa "cadânei" noastre din Râmnicu Vâlcea.

E obişnuită să fie în centrul atenţiei, iar complimentele, deşi poate suna a "modestie", nu-i sunt deloc străine. N-o putem contrazice, trupul perfect, replica la orice provocare şi "unduirile de la mama lor" nu pot aduce altceva decât cuvinte de laudă.

Maria Cristina Gîrloiu apare în buletin, vine din Râmnicu Vâlcea, acolo unde este foooarte apreciată pentru momentele ei de dans. Natura a fost darnică, iar Maria simte că trebuie să întoarcă serviciul. Este elevă la Colegiul Forestier şi studiază intens silvicutura.

N-am văzut notele din catalog, dar noi o sfătuim din toate puterile să nu renunţe la dans. A, că uitasem: trei steluţe aurii!

Nu intră pe Facebook şi nu merg în cluburi. Lor le place JOCUL... Aşa arată un BELLY DANCE pe jumătate! Juriul a văzut, dar n-a simţit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x