Antena Căutare

Mihai Bendeac, juratul cerut in casatorie de zeci de femei la “Romania Danseaza”!

Concurenta Alexandra Negulescu (alias Zizica), o blonda frumoasa si sexy, a venit cu un mesaj direct si clar pentru juratul MihaiBnedeac: 15 colege ale ei il cer in casatorie!

Concurenta Alexandra Negulescu (alias Zizica), o blonda frumoasa si sexy, a venit cu un mesaj direct si clar pentru juratul Mihai Bendeac: 15 colege ale ei il cer in casatorie!

Apoi... si-a facut numarul si a obtinut doua stelute aurii, singurul neconvins fiind CRBL. Oricum, suficient cat sa ajunga in semifinale.

O alta concurenta, Nita Anca Raluca (antrenoare de fitness), l-a cerut ea insasi pe Bendeac in casatorie! Mihai n-a marsat, ci doar a jurizat. A obtinut galben doar de la CRBL si s-a oprit aici, in aceasta competitie, spre regretul sincer al lui CRBL.

Silvia Sfetcu a venit cu mama, tata si cu prietenul, ultimul aflandu-se chiar in public, dar a recunoscut ca ii plac si... actorii, spre surprinderea lui Bendeac, dar si speriat fiind de marturisirea ea, cu toate ca iubitul ei era langa ea.

Doar baietii i-au oferit sansa sa mearga mai departe, Monica neacordandu-i steluta galbena.

Un alt participant i-a marturisit ca prietena lui imaginara, Molly, este innebunita dupa Mihai, el chiar glumind pe seama acestui moment: “Am fost si eu cu prietena ta imaginara!”.

Adunand toate propunerile pe care le-a primit pana acum, actorul a strans nu mai putin de 21 de cereri oficiale in casatorie.
Mihai Bendeac a anuntat ca va lua in considerare si aceste oferte si ca se va gandi serios pe cine va alege sa ii fie partenera de viata. Ramane de vazut ce va fi, show-ul merge mai departe!

Monica Petrica a dansat alaturi de micuta balerina din Amzacea... Concurentele care nu au convins acum juriul promit ca vor reveni in forta... la anu'!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x