Antena Căutare

Monica Petrica a dansat alaturi de micuta balerina din Amzacea

Are doar sase ani si iubeste baletul. Amalia Petre Ioana vine din Amzacea, judetul Constanta, si vrea sa cucereasca scena de la Romania Danseaza.

Are doar sase ani si iubeste baletul. Amalia Petre Ioana vine din Amzacea, judetul Constanta, si vrea sa cucereasca scena de la Romania Danseaza.

Cand se va face mare, vrea sa devina balerina, si nimic nu o va impiedica sa isi indeplineasca acest vis.

“Dansez cand merg la bucatarie sa mananc, cand merg la baie, cand merg in masina, cand merg la plimbare incep sa dansez. Visez baletul!”, spune micuta Amalia.

Dansul ei preferat este “Moartea Lebedei”, din opera “Carnavalul Animalelor” a lui Camille Saint-Saens. Insa la Romania Danseaza ea a pregatit un dans contemporan, pe melodia lui Yann Tiersen de pe coloana sonora a filmului “Amelie”.

Cu un zambet stralucitor si o privire senina, Amalia a dansat impecabil. Ea a imbinat baletul cu miscari de gimnastica, momentul ei emotionand publicul si juriul.

Micuta balerina a obtinut doua stele de la Monica Petrica si de la Mihai Bendeac, intrand astfel in cursa pentru marele premiu in valoare de 50.000 de euro.

Impresionata de dansul fetitei, Monica Petrica a urcat pe scena si i-a aratat cativa pasi de balet, care ii vor folosi cu siguranta in viitor.

Jos cu...sapca pentru trupa "AS". Si CRBL chiar a facut-o!... Mihai Bendeac, juratul cerut in casatorie de zeci de femei la “Romania Danseaza”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x