Antena Căutare

Neagu Sorin si Anelise Isaincu, dans profesionist la 15 ani!

Sorin se antreneaza de trei ani si danseaza din decembrie 2011 cu partenera sa, Anelis, care il completeaza foarte frumos. Cand danseaza impreuna, nimeni nu ii poate opri. Sunt in lumea lor, doar el si ea, legati de o forta care cucereste orice privitor.

Sorin se antreneaza de trei ani si danseaza din decembrie 2011 cu partenera sa, Anelis, care il completeaza foarte frumos.

Cand danseaza impreuna, nimeni nu ii poate opri. Sunt in lumea lor, doar el si ea, legati de o forta care cucereste orice privitor.

El o considera cea mai potrivita partenera pentru el, iar ea spune despre el ca este cel mai bun partener pe care l-a avut pana acum: "Simtim ca avem incredere unul in celalalt".

A existat si o poveste de dragoste intre cei doi, dar el i-a pus capat, pentru ca nu a vrut sa combine dansul cu iubirea.

"Esti foarte frumosa, foarte talentata si sunteti foarte bine impreuna. Se vede ca sunteti un cuplu sudat, in dans"
, a spus Monica, dupa vot (trei stele aurii).

"Mie mi-a placut. Trei stele aurii, mai multe nu avem!", a completat CRBL.

Mihai Bendeac a fost scurt: "Multa bafta, felicitari!".

In sutien si in pantaloni mulati din piele! Asa a dansat frumoasa Daniela Marin... Trei dansatori de trei stele, la "Romania Danseaza"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x