Antena Căutare

Trei dansatori de trei stele, la "Romania Danseaza"

Sunt tineri, frumosi si adora dansul! Nu sunt profesionisti, dar danseaza cu pasiune. In editia din aceasta seara, au pregatit trei momente de exceptie.

Sunt tineri, frumosi si adora dansul! Nu sunt profesionisti, dar danseaza cu pasiune. In editia din aceasta seara, au pregatit trei momente de exceptie.

Marius Moldovan are 22 si vine din Bistrita. E blond, inalt, si arata foarte bine, asa cum a remarcat si jurata Monica Petrica. El a venit cu o combinatie mai ciudata: hip-hop si samba. Are mare incredere in el. "Pot sa castig concursul asta", isi spune. Este adevarat! Nu l-a convins pe CRBL, insa a obtinut doua stelute aurii de la Monica Petrica si de la Mihai Bendeac.

Alexandru Sandulescu iubeste street dance-ul. Spune ca mama lui nu il sustine. Ea vrea ca el sa se tina de scoala. Insa nu renunta la pasiunea sa. Si nici n-ar avea de ce, pentru ca se misca demential. Cand il vezi, ai impresia ca vine direct din ghetou. CRBL e impresionat si i-a dat o stea aurie, la fel ca ceilalti doi jurati.

Urmatorul concurent are mari emotii. Alexandru Carutasu are doar 18 ani, dar danseaza free style de sapte. Se misca bine, insa CRBL nu e convins.

Pentru a destinde atmosfera, CRBL si Bendeac fac schimb de locuri. Concurentul e putin ametit, insa nu mai conteaza! A luat doua stele aurii si merge mai departe!

Neagu Sorin si Anelise Isaincu, dans profesionist la 15 ani!... Dragos din Husi a picat! Si totusi... a luat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x