Antena Căutare

Prima Gala, primii concurenti: trupa MiniBlockBusters!

Un baiat si patru fete... toti prieteni, toti dansatori. Dar mai au de invatat si de exersat. Cel putin... asa spune CRBL!

MiniBlockBusters - un baiat si patru fete... toti prieteni, toti dansatori! Dar mai au de invatat si de exersat. Cel putin... asa spune CRBL!

"Cred ca va mai trebuiau doua zile de repetitii, ca sa va iasa perfect. Dar a iesit un numar bun de dans. Sunteti mici, va place dansul, frumosi sunteti, dar as vrea sa tineti minte de la mine ca detaliile fac diferenta. Tineti ritmul, urasc sa vad ca nu se danseaza pe muzica. Greselile le tolerez, dar nu tolerez sa nu dansezi pe muzica", a spus artistul.

Cu toate acestea, CRBL a spus ca "a fost un numar frumos, pentru aceasta Gala". Mai ales ca desincronizarea a durat putin, ca altfel luau stelita rosie. Au luat una galbena si artistul i-a incurajat, pana la urma: "Pe aceasta scena miroase froarte frumos, pentru ca miroase a invingatori".

Monica a fost mai blanda cu ei": "Mi-a placut ca aveti energie debordanta, sunteti frumosi, tineri si nu in ultimul rand aveti atitudine de invingatori". Steluta aurie si de la ea!

Si Mihai Bendeac le-a dat steluta aurie, nu fara sa ii tina un pic pe jar pe copii. Oricum, i-a laudat. Nu i-a apostrofat, asa cum a facut CRBL.

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (28 aprilie), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota numarul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 29 aprilie, in cadrul Observatorului de la ora 16, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca MiniBlockBusters nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa ii ajuti chiar tu:

Voteaza aceasta trupa prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Blockbusters”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei iPad-uri mini puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro!

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Demonstratie incredibila, in prima gala "Romania Danseaza": CRBL si Jorge, sincron de dans tiganesc... A doua concurenta, Roxana Chiperi, a impresionat a doua oara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x