Antena Căutare

Trei stele aurii pentru micuta balerina Irina Tarau!

Pe micuta balerina Irina Tarau am cunoscut-o inca din primele episoade “Romania Danseaza”. Un singur lucru isi doreste: sa ajunga precum Monica Petrica…

Pe micuta balerina Irina Tarau am cunoscut-o inca din primele episoade “Romania Danseaza”. Un singur lucru isi doreste: sa ajunga precum Monica Petrica…

A inceput sa danseze la cinci anisori. Practic, de cand se stie… Parintii au “simtit-o” rapid si, cu eforturi, au dat-o la Liceul de Coregrafie. Nu le-a fost deloc usor. Tatal, taximetrist, a fost nevoit sa renunte la job. Pentru ea, pentru Irina. “Daca ii spui sa faca orice altceva, dar nu balet, incepe sa planga si sa spuna ca nu”. Mama, cu o sinceritate aproape dureroasa, marturiseste ca toata viata ei se invarte in jurul micutei balerine. A simtit pe propria piele ce inseamna sa cresti un copil cu talent, care, fara ajutor, s-ar pierde in multime…

Insa eforturile nu au fost in zadar. Irina, desi firava, a impresionat juriul, reusind sa treaca de preselectii. Putin mai greu i-a fost in semifinale, dar, atunci cand iti dedici viata baletului, cuvantul greseala nu exista.

Jurizare. “Saritura, interpretare, este foarte greu ce faci tu aici… Este un rol de prim-balerina. Nu-mi ramane decat sa spun ca-ti doresc din tot sufletul sa ajungi pe scene mari, mi-as dori foarte mult sa te vad la Opera Nationala. Si te rog sa nu uiti ca ai plecat de pe scena "Romania Danseaza". Doamnelor si domnilor, o sa auzim multa vreme de acest copil, imi doresc din tot sufletul sa ajunga departe”, a spus Monica Petrica.

Trei stele aurii…

REGULAMENTUL GALELOR "ROMANIA DANSEAZA"!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

De la sfarsitul emisiunii, duminica (5 mai), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota concurentul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 6 mai, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune STOP VOT si il anunta in direct, telefonic.

Asadar, daca Irina Tarau nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa o ajuti chiar tu:

Voteaza-o pe Irina Tarau prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus), cu textul “Irina”, si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro!

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Mihai Bendeac a ales: Trupa Kult Vibe merge in finala!... Ard in flacari... Fabian Sanchez, incendiar la "Romania Danseaza"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x